denis2k11 3 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam wszystkich ! jestem użytkownikiem skype od 4 lat , zawsze na skype miałem płynne rozmowy , teraz od kilku dni już nie mam .... podczas rozmowy z jakimkolwiek kolegą skype laguje , a płynność rozmowy staje się okropna czyli nic prawie nie słychać tylko sygnały ... gorzej jest na konferencji wtedy to już wogóle skype się wiesza i się wyłącza , proszę mi pomóc Internet posiadam 3mb Komp mam dobry więc to nie jego wina Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Może kolega ma słabiutki internet? Podczas konferencji jakość rozmowy także dostosowuje się do rozmówcy z najsłabszym internetem. Cytuj Link to post Share on other sites
Dorith 0 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 ja bym stawiał na zaktualizowanie się skype do nowej wersji która z czymś w systemie jest niezgodna ... proponuję sprawdzić czy mam rację i jeśli tak to odinstalować i wgrać jakąś starszą wersję i sprawdzić. Chociaż najlepiej byłoby dojść z czym jest niezgodna i naprawić ale do tego jest potrzebny ktoś zorientowany i na miejscu lub przez pulpit zdalny. Cytuj Link to post Share on other sites
denis2k11 3 Napisano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Skype mam najnowszego , a w tekśćie żle sie wyraziłem , ja normalnie mogę gadać z innymi tylko skype laguje że np nie moge kogoś dodać do konfry albo nie mogę wyłaczyć rozmowy, o to chodzi a neta mam dobrego wcześniej nie miałem takich rzeczy , nawet czasami nie moge się do kogoś dodzwonić a ta osoba jest wtedy dostępna , Skype podczas rozmowy z kimś laguje ! nic nie można kliknąć a ni wyłączyć , normalnie czarna magia .. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts