fixt89 0 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam! Mam takie pytanie odnośnie tych trzech MOBO pod procesor i5 3470: - Asrock B75 PRO3 - Gigabyte GA-B75-D3V - MSI B75A-G43 którą z nich wybrać (i dlaczego). Ceny są zbliżone więc ten problem raczej odpada. Z góry dzięki za odpowieź Cytuj Link to post Share on other sites
Huzar 88 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Mam zamiar kupić sobie ten sam procesor i do niego zdecydowałem się na MSI B75A-G43. Nie posiadam zewnętrznej karty dźwiękowej, a na tej płycie zintegrowany układ dźwiękowy jest bardzo wysokiej jakości (chwalą go w testach i recenzjach) więc z tego głównie powodu mój wybór padł na nią. Chociaż na AsRock jest SPDIF, a to się może przydać. Trudny wybór ale generalnie wszystkie 3 są świetne w tej cenie więc co byś nie wziął to będziesz zadowolony. Znów się przez Ciebie zastanawiam Edytowane 15 Września 2012 przez Huzar Cytuj Link to post Share on other sites
fixt89 0 Napisano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Poczytełem recenzje tych trzech płyt (dopiero teraz...) i minusy są raczej mało znaczące dla standardowego użytkownika jakim jestem. Trudny wybór ale liczę, że ktoś jeszcze się wypowie Cytuj Link to post Share on other sites
Huzar 88 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Powiedz po prostu co chcesz do tego podłączyć z zewnętrzych peryferiów: jaki monitor, głośniki, kino, może nawet TV. Masz kartę dźwiękową? Ja bym wybór zawęził do Asrock B75 PRO3 i MSI B75A-G43 - według mnie najlepsze w tej cenie, a obie kosztują ok 270 zł. Edit: Czytałeś ten test? Edytowane 15 Września 2012 przez Huzar Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Weź 3 małe karteczki i na każdej napisz nazwe jednej z płyt, zamknij oczy i wylosuj bo w tym przypadku nie ma to znaczenia-no chyba, że któraś ma dłuższą gwarancje. Cytuj Link to post Share on other sites
wallhack 125 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nic nie losuj, tylko bierz MSI. 3 lata gwary, HDMI, chłodzona sekcja zasilania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts