maniuox 27 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jak w temacie przez ~~~1,5 miesiaca nie mialem dostepu do neta po zerwaniu mojej poprzedniej umowy z dostawca teraz posiadam internet od tele komuny teraz loguje sie na moje konto diablo i pojawia mi sie komunikat ze ,,konto zostalo zablokowane z powodu podejrzania logowania,, czy cos w tym stylu wie ktos jak to rozwiazac ? Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Pisać do blizzarda Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nic nie pisać, konto zablokowane z automatu po zmianie operatora (a co za tym idzie, puli IP). Ja tak mam co chwilę, bo jeżdżę służbowo po Europie. Musisz przejść procedurę resetowania hasła. Link to post Share on other sites
dziarski-hank 0 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 To jest trochę bez sensu bo ja siedzę w Belgii i gram regularnie a mój brat od czasu do czasu loguje się w Polsce i takiego problemu jeszcze nie miałem Link to post Share on other sites
karer 10 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Wiec przestan lamac licencje Najpierw ludzie oszukuja a pozniej placza "bylem uczciwy i dostalem bana". Autor tematu powinien byc wdzieczny ze nie zablokowali na stale. Edytowane 14 Września 2012 przez karer Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wiec przestan lamac licencje Najpierw ludzie oszukuja a pozniej placza "bylem uczciwy i dostalem bana". Autor tematu powinien byc wdzieczny ze nie zablokowali na stale. 4 Link to post Share on other sites
Recommended Posts