dudek079 66 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam. Wczoraj byłem z kolegą w tesco po właśnie tą grę. Wróciliśmy do domu i przyszedł czas na instalację. Przebiegła bez komplikacji. Jednak gdy przyszedł czas aby się zalogować wyskoczył komunikat że cd key jest już używany. Przy próbie dodania do origin wyskoczył ten komunikat: Tego kodu nie możesz wykorzystać w tym miejscu. Aby wykorzystać swój kod, przejdź na stronę https://activate.ea.com/applyentitlement.do. Odwiedź stronę FAQ. Proszę o szybką pomoc. Link to post Share on other sites
Zosed 45 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 norma. wchodzisz na strone ea support logujesz sie zmnieniasz jezyk na american. potem jak masz tam xglaszanie problemu wybierasz "live chat" gadasz z konsultantem podajesz maila orgin cdkeya i doda ci gre recznnie Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 BC2 musisz zarejestrować na stronce ea bo na originie nie ma aktywacji tej gry Ja też tak miałem i nie było problemu z tym. Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Albo oddaj do sklepu szybciej niż by ea zrobiło ja czekałem tydzień z need for speed a jak oddałem do sklepu to od razu dali mi nowe medal of honor Link to post Share on other sites
dudek079 66 Napisano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Sprawa była taka, że ten cd key był już zarejestrowany. Jakoś na początku tego nie zauważyliśmy, ale przypomniałem sobie, że na bf nie było folii. Poszliśmy do sklepu gdzie nam wymienili. Drugi cd key już działa a pudełko było w folii. Ktoś musiał po prostu zrobić pracowników w konia i teraz gra za darmo. Edytowane 13 Września 2012 przez dudek079 Link to post Share on other sites
Recommended Posts