Skocz do zawartości

Build log Biafry

Recommended Posts

Hehe. No w CMce panel boczny zamykał się na wiarę i modlitwę :D Ta buda łyknęła wszystko tak pięknie że nawet niektórych pasków do aranżacji okablowania nie zapiąłem (byłem przekonany że będę musiał to ogarnąć i tak) :D

:D Pfff. To jest nic. Kocham moją poprzednią CM690II miłością szczerą ale zamknięcie tylnego panelu przy: przedłużkach, kablach od kontrolera obrotów dla 6 wentylatorów, kablach dla wszystkich (momentami pięciu) dysków, kablach od pompy do LC, napędu graniczyło z cudem ;) Oczywiście udawało się ale za każdym razem kiedy musiałem się dostać za tackę wymykał mi się mimowolny jęk. 690II niestety nie miała zbyt dużo miejsca za tacką. To jeden z minusów który często lądował w podsumowaniach jej recenzji. Ale to nadal świetna, ładna i funkcjonalna obudowa. 

To fantastyczna buda. Śmiało polecam. Pisałem już jakie widzę w niej minusy. Poczytaj ten temat i jeśli wymienione przeze mnie rzeczy Ci nie przeszkadzają (cieńsze panele boczne, drzwiczki otwierane tylko w jedną stronę) to będziesz bardzo zadowolony.

Myślę że idą podobną ścieżką co Corsair. Zaczynają od high-endu (jak C z 800d) i będą schodzić w dół wypełniając ofertę. Na pewno można się spodziewać kolejnych konstrukcji tej firmy. 

• Popieram 1

Całkiem bardzo-fajny patrzę, a później się kapnąłem że mam prawie taki sam albo lepszy xD 

Ale ta podłoga u pana wygląda obłędnie :P

No, proszę o więcej zdjęć jeszcze :P Nie chciał pan sobie zrobić innej kolorystyki w obudowie?

Ten pasek po prawej stronie budy niebieski da się zmienić na np. zielony? Czy to jest tak obudowane że nie da się?

Edytowane przez BumCykCyk

Zmiany będą takie aby pasowało to do niebieskich akcentów obudowy i dość unikalnego płynu w układzie. W niedługim czasie będzie więc trochę zdjęć ;) 

Zmiana tej listwy LED może być trudna ale zdziwiłbym się gdybyśmy w najbliższym czasie nie zobaczyli modów w których ten element zmieniono ;)