maciek1o3s 6 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nie działa Aha i jak powinienem ułożyć kable, telefoniczny i ten od modemu obok siebie czy od telefonu z jednej strony i od rutera z drugiej który będzie szedł do gniazdka telefonicznego, układ z routerem na gorze Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Odłącz wogóle telefon od kabla i spróbuj dopiero skonfigurować. Nie używaj kreatora z płyty tylko skonfiguruj wszystko przez przeglądarkę. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nic To musi być coś innego Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nic To musi być coś innegoNie chwytam o co Ci chodzi z tymi wszystkimi kablami. Przecież router wpinasz po prostu zamiast starej żabki, którą miałeś już wcześniej podłączoną. Albo coś mieszasz albo router jest walnięty Cytuj Link to post Share on other sites
mack0 0 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Z tplinkami bywa różnie, wszystko zależy na jaką serię trafimy . Sprawdź wszystkie połączenia na kablach i jeszcze raz konfigurację (najlepiej po resecie ustawień). Jeśli to nie pomoże to oddaj na gwar. Ze swojej strony polecam sprzęt netgeara, bo jeszcze się na nim nie zawiodłem. Do neo mam DGN2000, działa już ładne parę miesięcy bez zwiech, a wcześniej miałem dlinka, który codziennie trzeba było resetować, bo net ginął . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts