xterio 25 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam! Mój dziadek planuje zakup nowego dekodera cyfrowego polsatu, ale tam są tylko dekodery HD. Zaś jesgo telewizor stary grat nie posiada wejścia HDMI. Czy to będzie działoło i jak? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 np Euro złącze (SCART) podaj dokładnie jaki http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/telewizja-cyfrowa/nasze-dekodery.jsp Cytuj Link to post Share on other sites
xterio 25 Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Załóżmy HD 5000 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 SCART oczywiście o obrazie HD możesz zapomniec Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Oczywiście, moja mama tak ma. Dekodery HD są kompatybilne wstecz. SCART. Cytuj Link to post Share on other sites
xterio 25 Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ale jakości obrazu typu że jest wąski czego w u mnie na TV HD i deko HD nie ma jest na pełnym ekranie to nie poprawi? Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Chodzi Ci o aspekt? Np u nas w Cyfrowym Polsacie jest w pełni regulowany już z poziomu dekodera. Natomiast jakość jako taka będzie lepsza tylko jeśli dotychczas używałeś zwykłej anteny i miałeś słaby sygnał. Jeśli było poprawnie to poprawnie już pozostanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts