DIXON 4 Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) W czym są lepsze? Mam CAL'e i brałem od kolegi Siberie v2 i zdecydowanie lepszych doznań dostałem właśnie na Siberiach. Natomiast przy słuchaniu muzyki CAL'e ciekawiej odwzorowały dzwięk. Właśnie składam zamówienie na morele, moglibyście jeszcze polecić jakąś dobrą nagrywarkę za rozsądne pieniądze, nie musi być to blu-ray ani inne wynalazki. Pozdrawiam. Edytowane 8 Września 2012 przez DIXON Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Plextor - znakomita, warta swojej ceny, coś od Lite-On też może być. Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 http://www.morele.net/lg-supermulti-sata-dvd-r24x-dvd-rw8x-dvd-r-dl-16x-securdisc-bare-bulk-czarny-gh24ns90-rbbb-448044/ a czy taka zwykła podobała? W sumie napęd używam bardzo rzadko, ale jednak jest mi niezbędny. Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Pewnie, instalacja windy i kilkunastu gier nie będzie dla niego problemem. Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Zamówienie zostało złożone, troche mi się budżet przekroczyło ale jak to ktoś tu powiedział jak sie bawić to się bawić. Zdecydowałem się jednak na SLI a reszta to tak jak mi doradzaliście. Najgorszy problem jest z monitorem, ponieważ go nigdzie nie ma... a jeśli już jest to 1400zł z przesyłką są jeszcze dwa sklepy w których jest oferowany w przyzwioitej cenie 1163zł lub 1203zł ale nie wiadomo czy są dostępne wszystkiego się dowiem w poniedziałek. Jak już złoże wrzucę jakieś fotki, jaki mi wyszło Cytuj Link to post Share on other sites
IThardware_pl 10 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Porządne chłodzenie cieczą na sam procesor to 700-800zł, jeżeli dołożyć do tego kartę graficzną to jakieś 1000zł. Może max 1100. Zaproponować coś? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Wydaje mi sie, ze sie troche spozniles Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2012 skrzynke zamówiłem, brakuje mi tylko monitora. Co polecacie zamast Benq XL2410T ponieważ nie jest dostępny w już w żadnym sklepie internetowym, z tego co się dowiadywałem jest on już wycofany z produkcji, niestety... Co możecie za niego polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dell 2412M Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Jeszcze znazałem dwa sklepy... ale tez nie jest pewne że on będzie. Dell podoba mi się, ma podobną stylistykę więc odpowiada mi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts