oliwier956 0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No witam Oglądałem kiedyś taki horror w którym była sobie rodzina (chyba zastępcza) i jeden z podopiecznych zachorował na raka. Rodzina była zmuszona była przeprowadzić się bliżej szpitala. Gdy już się przeprowadzili, po pewnym czasie spostrzegli, że zajmowano się tam niegdyś usługami pogrzebowymi. Pod koniec okazuje się, że zamiast chować ciała zmarłych do trumien chowano je w ścianach. Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi podał tytuł tego filmu. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Oglądałem to kiedyś ale nie pamiętam tytułu. Tak mi się wydaje, że Udręczeni z 2009 http://www.filmweb.pl/film/Udr%C4%99czeni-2009-282920 Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez krolik_beny Cytuj Link to post Share on other sites
oliwier956 0 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 dzięki wielkie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts