Ofalo 7 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam Mam problem z odpaleniem gry Wiedźmin 2. Po zainstalowaniu chce włączyć grę ale wyskakuje mi błąd z treścią: "Niewystarczające usprawnienia do przeprowadzenia aktywacji. Uruchom aplikację jako administrator". Co ciekawe odpalam grę na koncie administratora i tak wyświetla się taki komunikat. Gra jest oryginalna. Jeśli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc, chciałbym w końcu zagrać. Nie instalowałem edycji rozszerzonej. Dzięki za pomoc. Link to post Share on other sites
vilgefortz_pl 28 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Odpalałeś za pomocą: Prawy przycisk myszy (PPM) > Uruchom jako administrator ? Jeżeli pomoże to możesz zrobić: PPM > Właściwości > Zakładka "Zgodność" > Zaznacz opcję "Uruchom ten program jako administrator". Link to post Share on other sites
bercik9999 24 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Prawy klawisz na ikonkę + uruchom jako administrator = genius Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Włączyłem jako administrator, kazał mi wpisać kod, wpisałem, zaczął ściągać edycje rozszerzoną i w pewnym momencie wyłącza się i mówi, że nie ma połączenia z netem chodź jest... I tak w kółko. Jakiś pomysł? Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Sciagnij recznie edycje rozszerzona z http://pl.thewitcher.com Rada na przyszlosc. Po intalacji i gdy prosi o klucz to mozesz to zamknac. Klucz juz wogole nie jest potrzebny do rejestracji gry. Gdyz z patchem 1.1 usuneli zabezpieczenia jakie miala ta gra. Klucz jest przydatny jedynie do areny by nq forum redow pokazac jak jest sie *****istym Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Automatycznie zainstaluję edycje rozszerzoną, bo ta ręczna mi nie działa... Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Tylko, że on ci te same pliki ściąga i z tego samego serwera Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A czy to normalne, ze gra mi nie dziala? Teraz dziala tylko po instalce ER? Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Gra typowo Ci po instalacji nie odpali bo w tedy 50MB potrzebowała dodatkowych. Jakbyś zainstalował patcha 1.1 to byś sobie spokojnie pograł (usunęli zabezpieczenia za co chwała im ) Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ehh no trudno już sciagne ta ER... Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) A po co. Jeśli nie chcesz ER to wejdź na moją stronę (nie skończona) http://www.witchercenter.cba.pl W dziale download będziesz miał patche do wersji 1.35 Chociaż ER wprowadza kilkanaście nowych rzeczy i kilkadziesiąt popawek (3.0) później pobierze Ci 3 patche 3.1, 3.2 i 3.2.1 (razem mają 70MB). Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez darkatraz Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Już ściągnę ER, bo daje w ch** dodatków i poprawek Link to post Share on other sites
Recommended Posts