Skocz do zawartości

Wiedźmin 2 problem...

Recommended Posts

Witam

Mam problem z odpaleniem gry Wiedźmin 2. Po zainstalowaniu chce włączyć grę ale wyskakuje mi błąd z treścią: "Niewystarczające usprawnienia do przeprowadzenia aktywacji. Uruchom aplikację jako administrator".

Co ciekawe odpalam grę na koncie administratora i tak wyświetla się taki komunikat. Gra jest oryginalna.

Jeśli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc, chciałbym w końcu zagrać. Nie instalowałem edycji rozszerzonej.

Dzięki za pomoc.

Włączyłem jako administrator, kazał mi wpisać kod, wpisałem, zaczął ściągać edycje rozszerzoną i w pewnym momencie wyłącza się i mówi, że nie ma połączenia z netem chodź jest... I tak w kółko. Jakiś pomysł?

Gość darkatraz

Sciagnij recznie edycje rozszerzona z http://pl.thewitcher.com

Rada na przyszlosc. Po intalacji i gdy prosi o klucz to mozesz to zamknac. Klucz juz wogole nie jest potrzebny do rejestracji gry. Gdyz z patchem 1.1 usuneli zabezpieczenia jakie miala ta gra. Klucz jest przydatny jedynie do areny by nq forum redow pokazac jak jest sie *****istym ;)

Gość darkatraz

Gra typowo Ci po instalacji nie odpali bo w tedy 50MB potrzebowała dodatkowych. Jakbyś zainstalował patcha 1.1 to byś sobie spokojnie pograł (usunęli zabezpieczenia za co chwała im :D)

Gość darkatraz

A po co. Jeśli nie chcesz ER to wejdź na moją stronę (nie skończona) http://www.witchercenter.cba.pl

W dziale download będziesz miał patche do wersji 1.35 :P

Chociaż ER wprowadza kilkanaście nowych rzeczy i kilkadziesiąt popawek (3.0) później pobierze Ci 3 patche 3.1, 3.2 i 3.2.1 (razem mają 70MB).

Edytowane przez darkatraz
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...