Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, mam pytanie odnośnie gry gw2, szczególnie do ludzi, którzy mieli trzydniowy headstart i teraz rozkoszuja się graniem i wiedza jak gierka śmiga, a mianowicie czy wcześniej wspomniana przeze mnie gra pójdzie na laptopie samsunga rf510, jeśli tak to na jakich detalach, w ilu fps'ach. Link do opisu lapka: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/MEGATEST_wydajne_laptopy_i_poreczne_netbooki-3385/strona/11868.html Z góry dzięki za pomoc .

Nie dam se ręki uciąć, ale gra pójść pójdzie, ale z tymi detalami to bym obstawiał na średnie by gra chodziła przy sensownych fpsach. Być może to i lipne porównanie, ale ja na swojej stacjonarce Radeon HD 6870 Phenom X4 965 3.4 GHz i 8 GB RAM Kingston gram w Full HD na średnio-wysokich by utrzymać stałe ~45 klatek.

Będzie śmigała jak ta lala :) ja mam w lapku core 2 duo 2.4 GHz i grafę ATi Mobility Radeon HD 3650 z 256 MB pamięci. Przy rozdzielczości nominalnej 1440x900 i minimalnych ustawieniach graficznych śmiga mi ze średnio 25-30 fps (jeszcze tylko 2 tygodnie na szczęście, zanim wymienię płytę główną, bo stara z sygnaturki mi się spaliła... I będę cisnął na full detalach :D), więc w miarę grywalnie. GW2 Ma super optymalizację, więc się nie przejmuj.

Będzie śmigała jak ta lala :) ja mam w lapku core 2 duo 2.4 GHz i grafę ATi Mobility Radeon HD 3650 z 256 MB pamięci. Przy rozdzielczości nominalnej 1440x900 i minimalnych ustawieniach graficznych śmiga mi ze średnio 25-30 fps (jeszcze tylko 2 tygodnie na szczęście, zanim wymienię płytę główną, bo stara z sygnaturki mi się spaliła... I będę cisnął na full detalach :D), więc w miarę grywalnie. GW2 Ma super optymalizację, więc się nie przejmuj.

Nie powiedziałbym. Mam drugi komputer, starszy już. Na Becie wchodziłem na PvP i gra śmigała elegancko. Teraz praktycznie grać się nie da. Pokaz slajdów tak zwany.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...