FiweX 0 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie odnośnie gry gw2, szczególnie do ludzi, którzy mieli trzydniowy headstart i teraz rozkoszuja się graniem i wiedza jak gierka śmiga, a mianowicie czy wcześniej wspomniana przeze mnie gra pójdzie na laptopie samsunga rf510, jeśli tak to na jakich detalach, w ilu fps'ach. Link do opisu lapka: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/MEGATEST_wydajne_laptopy_i_poreczne_netbooki-3385/strona/11868.html Z góry dzięki za pomoc . Link to post Share on other sites
diablos222 13 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Nie dam se ręki uciąć, ale gra pójść pójdzie, ale z tymi detalami to bym obstawiał na średnie by gra chodziła przy sensownych fpsach. Być może to i lipne porównanie, ale ja na swojej stacjonarce Radeon HD 6870 Phenom X4 965 3.4 GHz i 8 GB RAM Kingston gram w Full HD na średnio-wysokich by utrzymać stałe ~45 klatek. Link to post Share on other sites
Yuman 12 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Będzie śmigała jak ta lala ja mam w lapku core 2 duo 2.4 GHz i grafę ATi Mobility Radeon HD 3650 z 256 MB pamięci. Przy rozdzielczości nominalnej 1440x900 i minimalnych ustawieniach graficznych śmiga mi ze średnio 25-30 fps (jeszcze tylko 2 tygodnie na szczęście, zanim wymienię płytę główną, bo stara z sygnaturki mi się spaliła... I będę cisnął na full detalach ), więc w miarę grywalnie. GW2 Ma super optymalizację, więc się nie przejmuj. Link to post Share on other sites
diablos222 13 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Będzie śmigała jak ta lala ja mam w lapku core 2 duo 2.4 GHz i grafę ATi Mobility Radeon HD 3650 z 256 MB pamięci. Przy rozdzielczości nominalnej 1440x900 i minimalnych ustawieniach graficznych śmiga mi ze średnio 25-30 fps (jeszcze tylko 2 tygodnie na szczęście, zanim wymienię płytę główną, bo stara z sygnaturki mi się spaliła... I będę cisnął na full detalach ), więc w miarę grywalnie. GW2 Ma super optymalizację, więc się nie przejmuj. Nie powiedziałbym. Mam drugi komputer, starszy już. Na Becie wchodziłem na PvP i gra śmigała elegancko. Teraz praktycznie grać się nie da. Pokaz slajdów tak zwany. Link to post Share on other sites
Yuman 12 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Mi działa bez problemów. Większe zacinki są jak 50 chłopa rzuci się na bossa, wtedy jest pokaz slaidów i dla bezpieczenstwa swojej postaci naparzam wtedy ze strzelby Link to post Share on other sites
Recommended Posts