kubaset97 62 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Cześć. Słuchajcie chłopaki/dziewczyny! Mam pewien problem. Otóż dostałem spodnie (brązowe), tylko, że one są Slim Fit. http://www.hm.com/pl/product/92068?article=92068-Z Dokładnie to są te pierwsze ciemnobrązowe. Czy to są rurki? Ja się nie znam, a w razie czego miałbym jutro okazję je oddać i kupić coś innego. Jak sądzicie? Proszę o szczerą odpowiedź I TYLKO MI SIĘ TU NIE ŚMIAĆ Daje plusiki Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Otóż dostałem spodnie (brązowe), tylko, że one są Slim Fit. Darowanemu "kuniu" się w zęby nie zagląda Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Wiem, wiem, ale jest szansa je jutro oddać i się zastanawiam. W sumie spodnie fajne, tylko nie chcę żeby jacyś gamonie wołali do mnie "pedał" czy coś takiego na mieście...... Dlatego pytam się Was, czy to są takie spodnie, jakie myślę, że są Co prawda nie są jakieś super obcisłe czy coś, ale poradźcie, doradźcie koledze w potrzebie Cytuj Link to post Share on other sites
Okta15 9 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 W sumie spodnie fajne, tylko nie chcę żeby jacyś gamonie wołali do mnie "pedał" czy coś takiego na mieścieO zgrozo ! Skoro Ci się podobają, to w czym problem? Aż tak przejmujesz się zdaniem innych? Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 tak to najprawdopodobniej rurki Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A czy to źle? Nie szczupły ani gruby, i nie jest to jakiś różowy czy pomarańczowy kolor, tylko ciemny brąz. Wg. mnie jest ok, a wg. Was? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja w takich spodniach nie mieszczę łydki tam gdzie ma wejść udo, mimo że rozmiar ma być na mnie. Mierzyłeś czy wygodne? Jak wygodne to zostaw, mogą się przydać na jakąś hipsterską imprezę. Cytuj Link to post Share on other sites
diablos222 13 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jak dla mnie wyglądają w zupełności normalnie. Mam nawet przeczucie, że tych modeli trochę wydłużyli ( poza zdjęciem 1) i te spodnie mogą przez to dziwnie wyglądać, tak trochę nienaturalnie wygląda. Przede wszystkim jak tobie się podobają to w czym problem? Osobiście bym zostawił. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ja się w nie mieszczę i nawet nie są obcisłe. Raczej jak zwykłe spodnie, tylko że bardzo dopasowane po za tym brązowy kolor - chyba nie jest tak źle. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pedalsko wyglądają ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A ciekaw jestem, w jakich ty "męskich" spodniach chodzisz. Czyli jak się ubierze dresy to się nie jest pedałem a jak się ubierze inne spodnie to się jest? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Czyli jak się ubierze dresy to się nie jest pedałem a jak się ubierze inne spodnie to się jest? Odwrotnie myślisz, jak się ubierze "spodnie" to nie jest się pedałem, a jak ubierze się "dopasowane spodnie kształtnie opinające uda i pośladki" to się nim jest. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ale te spodnie mi nic nie opinają. Mam dużo luzu, tylko jest napis slim. Ale spodnie slim to niekoniecznie rurki, tego właśnie chcę się dowiedzieć Nic nie opina, nogawki i wszystko nie jest opinane. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ja mówie to co widzę na stronie H&M Cytuj Link to post Share on other sites
diablos222 13 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Ale te spodnie mi nic nie opinają. Mam dużo luzu, tylko jest napis slim. Ale spodnie slim to niekoniecznie rurki, tego właśnie chcę się dowiedzieć Nic nie opina, nogawki i wszystko nie jest opinane.Póki wszystko wygląda jak na pierwszym zdjęciu to jest ok. Tak jak mówiłem, reszta modeli wygląda na poprawionych photoshopem i trochę nienaturalnie wyglądają te zdjęcia. Już wiem czemu wygląda nienaturalnie Rzeczywiście mają gotowego modela i programami graficznymi go ubierają. Można zobaczyć tego samego modela przy innych produktach. Zabawowo to wygląda Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez diablos222 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Dziewczyny lubią brąz, zostaw je Cytuj Link to post Share on other sites
DMTcorp 2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Slim fit to nie rurki, gdzies pomiedzy po prostu. Takie spodnie sa *****iste wiec ich nie oddawaj a przejmujesz sie opiniami jakis dresow ktorzy nic w zyciu nie osiągną... Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 przejmujesz sie opiniami jakis dresow ktorzy nic w zyciu nie osiągną... %-) Gimnazjum już ukończyłeś, że tak odważnie szczekasz? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Oczywiście lepiej latać w pedalskich rureczkach Cytuj Link to post Share on other sites
DMTcorp 2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 %-) Gimnazjum już ukończyłeś, że tak odważnie szczekasz? nie, zostaly mi jeszcze 3 lata. a co bronisz swojej mniejszosci? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 nie, zostaly mi jeszcze 3 lata. a co bronisz swojej mniejszosci? Rozbawiło mnie to, bo jestem święcie przekonany, że już w życiu osiągnąłem więcej niż osoba wypowiadająca takie opinie osiągnie. Cytuj Link to post Share on other sites
DMTcorp 2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 szefem gangu dzielnicowego? zwalczacie ludzi w rurkach? Pochwal sie co takiego osiagnales do tej pory ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts