Tomek Wilczyński 222 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam.Mam problem. Gdy chcę dodać m-r, i wciskam "Etap 2 - podgląd tekstu", zamiast właściwego tekstu wyświetla się jego odpowiednik w htmlu. Co robić? Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez wilkolak22 Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Spróbuj to zatwierdzić (tylko zapisz, bez publikacji) i zobacz w panelu "moja strona" jak wygląda w podglądzie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomek Wilczyński 222 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 w podglądzie dalej jest w htmlu, rozmawiałem z p. Jackiem Majewskim i on pomógł mi rozwiązać problem. po prostu on dodał recenzję w biurze i było dobrze. ale dalej nie wiem , co było nie tak... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts