ludzikk 0 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Może mnie ktoś oświecić kiedy wyniki konkursu(z tematu) będą? Czekam i czekam, nadal nie ma. Zakończony został 01.08 + "3.4. Posiedzenia Komisji, podczas którego nastąpi przyznanie nagród Konkursowych, odbędzie się w następującym terminie: do 7 dni od daty zakończenia konkursu." Co daje 08.08 + "4.1. Informacja o wynikach danego Konkursu zostanie zamieszczona na stronie po upływie 7 dni roboczych od odpowiedniego posiedzenia Komisji, o którym mowa w pkt 3.4 niniejszego Regulaminu." Odliczając wszystkie dni robocze po posiedzeniu komisji daje 20.08, więc dziś należy się spodziewać wyników, tak? "7.3. Organizator zastrzega sobie możliwość dokonania zmiany niniejszego Regulaminu, jeśli nie wpłynie to na pogorszenie sytuacji Uczestników." Ja bd się źle czuł jeśli nie ujrzę wyników. Cytuj Link to post Share on other sites
Robcio5551 43 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Również jestem ciekaw kiedy będą wyniki tego konkursu , bo już minęło aż 19 dni od zakończenia . Cytuj Link to post Share on other sites
oolloo 7 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 A jeśli wygra niepełnoletni, to najpierw muszą dostać potwierdzenie rodziców, a dopiero po tym ogłaszają wyniki? Cytuj Link to post Share on other sites
ludzikk 0 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ludzie.. Czytać regulamin... "2.9. Osoby niepełnoletnie uczestniczące w Konkursie mogą otrzymać nagrody wyłącznie za pisemną zgodą ich opiekunów prawnych, dostarczoną Organizatorowi najpóźniej w dniu odbioru nagrody." Odświeżam.. Już 3 dni po regulaminowym podaniu wyników przez benchmark.pl ... To jakaś kpina.. Cytuj Link to post Share on other sites
kubas246 135 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Kiedy wyniki? Obecnie tylko widac ze konkurs znikl z listy na stronie glownej. Cytuj Link to post Share on other sites
ludzikk 0 Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Kolejne dni mijają, wyników jak nie było, tak nie ma.. Cytuj Link to post Share on other sites
pawelczykesik 1 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Cokolwiek na ten temat?.... Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 O ten konkurs chodzi? http://www.benchmark.pl/aktualnosci/konkurs-gigabyte-wygraj-plyte-glowna-wyniki.html Cytuj Link to post Share on other sites
pawelczykesik 1 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Mój błąd, racja, szukałem co jakiś czas, a tu proszę - wyniki już są. Zwracam honor, przyznaję się do błędu ; d Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts