knypsio123 10 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam, Możecie polecić mi jakieś niedrogie i wygodne okulary rowerowe? Mogą, lecz nie muszą być przyciemniane. Tak, tak piszę tu nie na forum rowerowym Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Polecam te: http://www.decathlon.com.pl/PL/xudd-900-su-photochromic-11275564/#CONCEPTS Ogólnie wszystkie okulary firmy Aptonia polecam i sobie chwalę Mam już 3 parę i jestem zadowolony. Są fotochromowe oraz takie z wymiennymi szkłami. Wszystkie dostępne w Decathlonie Cytuj Link to post Share on other sites
knypsio123 10 Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A co z okularami Uvex? Z tą firmą miałem styczność tylko jeśli chodzi o narciarstwo, a tam w swojej przystępnej cenie i dobrzej jakości produktu nie ma sobie równych. Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja połamałem 3 pary gogli od Uvexa, więc jakość produktu dla mnie jest do bani. Gogle Oakley miały twarde spotkania z nartami, kijkami i raz nawet z drzewem, do dzisiaj są całe A Uvexów na rower nie miałem, więc się nie wypowiadam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts