kubagole 40 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam. Ostatnio zainteresowałem się kontem paypal i mam kilka pytań do was. 1.Czy jest to darmowe bez żadnych ukrytych kosztów 2.Z konta chciał bym płacić za gry w origin i steam czy platformy to umożliwiają?.Jak jest w przypadku steam, gdzie gry są po euro i dolarze czy konto umożliwia wymianę walut i, czy to coś kosztuje. 3.Pieniądze można przelać pewnie z banku jest to jedyna forma przelewu cz można np:za pomocą sms ? Na razie tyle pytań i z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
koala12345 1 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 1.tak jest to darmowe konto 2.obydwie platformy to umożliwiają i praktycznie opłata za gry jest natychmiastowa 3.ja robie zawsze przelew bankowy czy smsem można niewiem posiadam tam konto juz ze dwa lata i nie narzekam przelewasz złotówki a możesz płacić różną walutą pzdr 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dzięki,ale z tego co widze to na allegro nie można bo jest tylko payU Cytuj Link to post Share on other sites
koala12345 1 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja konto na paypal założyłem ze względu na steam i jak jak potrzebuję jakąś grę to wtedy przelewam sobie kasę na paypal i płacę na steam lub origin. Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mam problem mam konto w banku spółdzielczym a tu go nie ma https://www.paypal-doladowania.pl/ da rade przelać jakoś pieniądze ? Cytuj Link to post Share on other sites
koala12345 1 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 801 800 855 zadzwoń pod ten nr i sie wszystkiego dowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
saddam 505 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Najwygodnie jest przeprowadzić walidację swojej karty bankowej z kontem paypal w wtedy w ogóle nie trzeba się bawić w żadne doładowania, W przypadku płatności w różnych walutach, paypal daje opcje wyboru wymiany waluty. Możesz zapłacić płacić w PLN i paypal przeprowadzi wymianę albo płacisz w docelowej walucie, a za wymianę kasuje Cie Twój bank. Ogólnie paypal jest wg. mnie najwygodniejszych sposobem płacenia, bo tylko potwirrdzasz płaność i jest zapłacone. Nie trzeba zmagać się w jakimiś folrmularzami i podawać swoje pełne dane za każdym razem. Tak to tylko jeden kod, potwierdzam i zapłacone. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dobra ogarnąłem już jeszcze tylko jedno pytanie wiem, że na ebay można płacić z paypal ,ale na allegro tylko jest payU.Jest jakaś możliwość płacenia paypal ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Na allegro nie da rady paypalem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts