zaconzacon 0 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Więc tak , męczę się już od 2 dni albo więcej chce wgrać save z internetu na moją wirtualna gwiazde , ponieważ słyszałem , że można sciągnać save i grać online. Sciągam prawie każdy i za każdym razem jest uszkodzony nawet dostalem od jakiegos urzytkownika ktory zrobił sobie wczoraj i też nie działa nie wiem co robić ; / Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Gra oryginalna? Pisz normalnie, a nie jak sierota ;d Ślepi nie jesteśmy... Link to post Share on other sites
zaconzacon 0 Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 gra orginalna. Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Zanim zaczniesz grać w fife zacznij korzystać ze słownika 1 Link to post Share on other sites
zaconzacon 0 Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no dobra , ale powiedz co moge zrobić z tym. Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no dobra , ale powiedz co moge zrobić z tym. Dużo czytać, korzystać z autokorekty, a nie będąc pewien pisowni danego słowa można także sprawdzać w google. 1 Link to post Share on other sites
Gość Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wgraj save'a. Uruchom Origin. Rozłącz Internet. Wejdź w FIFE i powinno być OK. Pomogło to co napisałem? Wgraj save'a. Uruchom Origin. Rozłącz Internet. Wejdź w FIFE i powinno być OK. Link to post Share on other sites
Recommended Posts