steelek 46 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Tak sie zastanawiam czy gdzies sa publikowane list of changes. Poki co zauwazylem, ze zmienil sie wyglad menu znakow specjalnych po przytrzymaniu kropki.... Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ja tylko nie wiem jaką wersję kolorystyczną brać Biały czy niebieski Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 bądź hipsterem i wez czarna... nie badz mainstreamowy. anyway blue ftw. Ta szczkotkowana tekstura przebija wszystko jak sie na telefon patrzy. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 niewiem dlaczego ale zawsze w bialych telefnach ekan wydaje sie optycznie wiekszy takie zludzenie Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 No zobaczymy ale pierwszy raz spodobał mi się biały telefon ale nie będę pedałę () i wezmę pebble blue Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 mialem tez (i mam nadal na handel) biala SII- tez piekny fonik ktory podoba mi sie bardziej niz SIII Cytuj Link to post Share on other sites
Mandriv19 723 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 niewiem po co wam taki drogi telefon. chyba tylko po to żeby pochwalić sie wynikami w benchmarku. przeciętny kowalski nawet jak nabędzie ten model to i tak nie wykorzysta tych funkcji. w wiekszości sklepów sa oferowane telefony ze sredniej półki , ale jeśli chodzi o SGS III fakt jest obecnie najlepszym telefonem na rynku. lecz szkoda zeby miec ICE CREAM w telu trzeba dac za niego ponad 1,5 tys lub kupić tanszego samsunga czy innego i wgrywać sobie custom roma , Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 widzisz kolego.Ja telefonem robie zdjecia do aukcji ,pociechom na spacerku, przegladam czesciej neta niz na kompie, na poczte wchodze tylko przez neta wiec nie gadaj mi ze nie wykozysztuje bo po jest inaczej. Jest wielka roznica w uzywaniu s2 a s3 chocby ten aparat ktory jest o wiele szybszy od mojego sony t-300 i robi na oko lepsze filmy itp...wiec juz wiesz po co taki telefon aha i jeszcze jakosc dzwiku, wyswietlacza itp za to tez placisz Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 lecz szkoda zeby miec ICE CREAM w telu trzeba dac za niego ponad 1,5 tys lub kupić tanszego samsunga czy innego i wgrywać sobie custom roma , Najprawdopodobniej jutro S3 dostanie Jelly Bean. Jezeli wszystko jest ok od jutra powinna zaczac sie dystrybucja OTA. Kilka wycieknietych romow mozna juz od kilku dni instalowac. ... wiem ze to zabrzmi zle, ale czuje sie w jakis sposob lepszy od tych wszystkich fanboyow htc, ktorzy wierzyli w ich super wsparcie. A teraz sie okazuje, ze htc w czerwcu zapowiadal wkrotce JB i nadal nie ma na zadnym modelu... Samsung zapowiadal w lipcu a dzis sa juz gotowe buildy z nowym touchwizem itp. Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) niebieskie nówki z brandem za 1800. wolę dołożyć te 200 zł i mieć wszystkie aktualizację na czas. white za tą cenę już są więc ok. chociaż też nie jestem pewien czy aby na pewno są czyste. jak już mówiłem wersja bez brandu ftw. Google wypuścił aktualizację voice search w poniedziałek i zapowiedziano że urządzenia bez brandu w ciągu tygodnia dostaną aktualizację. Patrzę dziś rano a tu aktualizacja gotowa do pobrania i zainstalowania.nie widze problemu w instalacji softu niebrandowanego na brandowany telefon przez odina, wystarczy żeby ktoś umieścił paczuszke z romem i śmiało można "jechać z koksem" (jedynie trzeba poczekać aż ktoś umieści owy plik, więc chyba lepiej zachować 200 zł w kieszeni i chwile poczekać) Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez jempierozki Cytuj Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) s3 ma jedna powazna wade samsung, zeby ekran zjadal malo papu samsung zastosowal pentile, i dlatego taki htc one x krocej trzyma na baterii, bo naprawde ten 720p samsunga ma rozdzielczosc jak qhd Edytowane 1 Września 2012 przez foxy97 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 ale ta czern i kolory to juz bajka rozdzielczosc tez jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 s3 ma jedna powazna wade samsung, zeby ekran zjadal malo papu samsung zastosowal pentile, i dlatego taki htc one x krocej trzyma na baterii, bo naprawde ten 720p samsunga ma rozdzielczosc jak qhd W zyciu tej matrycy nie widziales i pieprzysz glupoty. Matryca w SIII jest kupe lepsza od SII. A to przez wieksza rozdzielczosc i lepszy wskaznik DPI. Nawet czarna czcionka na bialym tle jest bardzo ostra bez zadnych widocznych szarpań Cytuj Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) ja nie mowie ze sII ma lepsza matryce, tylko htc one x ma lepsza, prawdziwa rozdzielczosc tego sIII jest 10% lepsza od 960x540 Edytowane 1 Września 2012 przez foxy97 Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam. Nie będę oryginalny i też polecę SGSIII, sam niedawno stałem przed takim samym wyborem no zaopatrzyłem się w SIII. Posiadam go od tygodnia i powiem Ci, że telefon rakieta - wszystko działa płynnie, nic się nie zacina. Nie wiem czym podyktowane są narzekania na matrycę Pentile w nim zastosowaną... kolory, ostrość - super, ja ekranowi nie mam nic do zarzucenia. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 co ty wogóle wiesz o rozdzielczości telefonu skoro mówisz że pen tile ma mniejsza rozdzielczość faktyczną niż zwykła matryca RGB. Jak już mówiłem, porownalem wyglad obrazów na one x znajomego oraz na swoim. Obaj doszliśmy do wniosku, se SGS3 ma lepsza matryce. Co prawda ten cd dłużej wytrzyma przy białym tle i jasnych kolorach. ale ją i tak wolę ciemne Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts