bumbel123 3110 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Tyle że nie moge znaleść z tdp 95W 4 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Skeeper wrzucił byś kiedyś przy okazji fotkę 3 Cytuj Link to post Share on other sites
zapp12345 390 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 I subwoofer (bass-reflex) grający (napiepszający) w deskę.... a'la Z-5500 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 gdzie tu jest błąd, nie licząc celowego użycia "sz" aby uniknąć cenzora? Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Napieprzający. Uniknąłem cenzora. Można też unikać obory w wypowiedziach. Działa na cenzora za każdym razem. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Można też unikać obory w wypowiedziach. http://i.imgur.com/nrxrgqb.gif 6 Cytuj Link to post Share on other sites
maniek_100 576 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Ogolnie to wiadomo ze i7 pujdzie wyzej ale na cuda nie licz. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Producent nie dostarcza przyciętych termalpadów 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i wogule That was easy 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Kolejna kolekcjonerka, wiem pukło mnie 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Skąd wziąść gwint taki uniwersalny? 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ,bo z koleji uwazam ze to chyba najlepszy Assassins Creed 5 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 oswietlenie z wnetrza daje fajny efekt przez okrogle kamki wentyli Jedno co mnie irytuje to plastyku na zatokach mash w ksztalcie litery "X" pleksę pleksy Wreszcie helix b62c grają jak bym tego oczekiwał myślę że przydała by się blaszka na górę klatki czy kontatybilne bedzie połaczenie ze soba 2 kosci 2 (2x2gb ddr2 1066mhz + 2x2gb ddr3 1333mhz) zamontuje na goracy klej, narazie a dyski. spełnia wszystkie moje wymagania puki co 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 narazie sprawuje sie bardzo dobrze, a akurat potrzebowalem mikrofonu do nowego zabytku, ktoru wrzuce wkrotce 3 Cytuj Link to post Share on other sites
TMStoke 153 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) SKEEPER46 zadając sobie trud wyłapania prawdopodobnie jednego, jedynego mojego błędu na tym Forum zwróciłeś może uwagę, że tak właściwie ich nie popełniam? Każdemu zdarzy się wpadka, nie każdy jest rześki w godzinach nocnych, a poza tym na innych forach można edytować i poprawić swój post. Na tym Forum następnego dnia już jest pozamiatane, bo edytować się nie da... Nie rozumiem takiego przyganiania, skoro w Twoich postach rażących błędów również jest sporo - "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz" Cholernie niedoceniony pozdrawiam Rozumiem - ściganie analfabetyzmu internetowego to zacna praca, ale należy pamiętać o wodzie sodowej... Jako były i aktualny moderator i admin kilku For internetowych potrafię zachować jakiś dystans do samego siebie... Edytowane 7 Grudnia 2014 przez TMStoke Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Tym bardziej powinieneś rozumieć, że trafia tu KAŻDY za KAŻDE przewinienie ortograficzne i nie tylko... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie rozumiem takiego przyganiania, skoro w Twoich postach rażących błędów również jest sporo Więc rozwiązanie jest proste - jeżeli Skeep zrobi byka, po prostu wrzuć go tutaj. Myślę że nikt za złe Ci tego mieć nie będzie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ponieważ ostatnio zostałem wielkim fanem diagramów, pozwoliłem sobie wykonać z tej okazji takowy: 5 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jako były i aktualny moderator i admin kilku For internetowych potrafię zachować jakiś dystans do samego siebie... Ja jako Prezes Spółki z o.o. również próbuję. Dziękuję za uwagę. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
TMStoke 153 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Koledzy rozumiem, nawet jak najbardziej popieram "Bykom stop". Tylko tutaj doszło do tego, że myślicie iż możecie "rzucać kamieniami bo jesteście bez winy"... A to - przy takim podejściu ani nie zwiększa poziomu Forum, ani spowoduje wzrostu ruchu na nim. Również dziękuję - to wszystko, co miałem do powiedzenia na ten temat Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ależ ja też tu kiedyś trafiłem. Nie robiłem z tego płaczu i błazenady "jestem tak doskonały, że kto śmiał wstawić tu mój post"... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 iż możecie "rzucać kamieniami bo jesteście bez winy". Ja mogę. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
LuziQ 3277 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jak to się mówi. "Polska języka - trudna języka". W takim niestety kraju żyjemy i "taki mamy klimat". Cytuj Link to post Share on other sites
TMStoke 153 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Uwierz mi bardziej wkurzałaby nadinterpretacja niż zwrócenie mi uwagi. Dlaczego? Bo w życiu w sieci nie znajdziesz mojej wypowiedzi typu jestem tak doskonały, że kto śmiał wstawić tu mój post Ale nie wkurza - nie ten wiek Nie jest to płacz, czy błazenada - próbuję tylko zrozumieć to wywyższanie się nad kimś, kto / komu: • raz w życiu zrobił błąd • nie dane mu było się poprawić, gdyż na tym Forum nie ma możliwości edytowania własnego postu po upływie doby. Co z resztą nie jest zgodne z prawem. Jako autor postu tylko ja posiadam prawa autorskie do niego - nie widnieje w Regulaminie żaden zapis, że zrzekam się tego prawa na rzecz Forum. Tak więc Użytkownik Forum ma prawo do usunięcia i edycji swoich treści - ale nie prawie mowa Ja mogę. Nie za bardzo rozumiem jak odnieść się do Twojej wypowiedzi Jak to się mówi. "Polska języka - trudna języka". W takim niestety kraju żyjemy i "taki mamy klimat". Tak się składa, że nie mieszkam w Polsce kolego i biegle posługuję się polskim, angielskim i niemieckim w mowie, piśmie i czytaniu I pomimo używania aż trzech języków na raz uważam się za dość dobrego z ortografii - i nie lubię być wytykany gdy raz w życiu się potknę. Co innego zwrócenie uwagi przez osobę, która zauważyła mój błąd - co innego osadzenie "na witrynie" by zwiększyć własną samoocenę Cytuj Link to post Share on other sites
LuziQ 3277 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 No widzisz, tylko nikt nie zwiększa tutaj swojej samooceny, a jedynie delikatnie zwraca uwagę na to czego robić się nie powinno. Cieszy nas również, iż jesteś takim poliglotą, ale weź pod uwagę jedną drobną sprawę. Skoro biegle posługujesz się j. polskim; angielski; niemieckim, to prędzej nie każdy jest rześki w godzinach nocnych trafiłbyś w 'p' albo 'i', a nie 'u'. Wtedy mielibyśmy zwyczajną literówkę jaka może każdemu się zdarzyć, a nie babola ortograficznego w postaci "puki". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts