Mystico 0 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam Od kilku dni poszukuję myszki odpowiedniej dla siebie do gry Guild Wars 2. Potrzebuje jakieś 2-4 dodatkowe klawisze w miejscu trzymania myszki kciukiem i małym palcem (stosuje chwyt Palm grip). Niestety tu zaczynają się schody mój budżet jest dość niewielki i żadnego Razera za to nie kupie wynosi on [100zł +/- dodatkowo jakies 20-30zł] . Myślałem nad którąś myszką z A4Tech ale jakoś mi się one nie widzą. Osobiście używam teraz myszki optycznej jakieś za 40zł , ale tak ciągle zmieniam te myszki i chciałbym coś kupic droższego i na dłużej. Proszę o pomoc ! Cytuj Link to post Share on other sites
Zosed 45 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/A4Tech_XL-740K__najbardziej_oplacalna_mysz_dla_graczy-3236.html Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Oto moja propozycja Cytuj Link to post Share on other sites
Mystico 0 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Polecacie jakąś nie droga podkładkę może ? Bo odpowiadała by mi ta myszka z A4Tech wiem ,że wyżej pisałem "nie". Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Łap jak chcesz większą to licz się z większymi kosztami Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts