bilbo33 4 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Mam oyginalnego BF3 i miałem go zainstalowanego na kompie ale po jakimś czasie zmodernizowałem prawie całego kompa oprócz grafy. Próbowałem po pewnym czasie zainstaalować jeszcze raz BF3 ale przy wpisywaniu klucza w ORGIN pokazała się informacja, ze klucz taki został już wykorzystany. Czy to oznacza, że już nie pogram sobie w BF3 czy jest jakiś sposób aby to naprawić? Pomóżcie proszę. Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Klucz jest jednorazowy raz dodajesz i gra jest na koncie; logujesz się na to samo konto co dodawałęś pierwszy raz? Link to post Share on other sites
bilbo33 4 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 OK, zalogowałem się i moja gra jest tylko, że niepodświetlona. Jak próbuję na nią kliknąć to mam komunikat : ta gra jest jeszcze nie wydana i że złożono zamówienie na BF3 beta. Oprócz tego jest info, że dodano do biblioteki 3 października 2011 i jest podany kod produktu ale inny niż ten co ja posiadam w pudełku. Nic już z tego nie rozumiem. Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisz do supportu albo najlepiej zadzwoń do polskiego jutro Link to post Share on other sites
Recommended Posts