lukas454 0 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam zamierzam kupić nowy telefon firmy nokia lub SE do 600 zł. Zastanawiam sie też nad używanymi tylko nie wiem czy warto ? np.http://allegro.pl/item802930537_nokia_n95_super_okazja_gwarancja_tanio_faktura.html tanio jest tylko fon używany, nie wiadomo w jakim stanie jest bateria itp. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jeśli masz możliwość, i jeśli interesuję Cię telefon jako odtwarzacz, sprawdź sobie jakość dźwięku w telefonie Nokia XpressMusic 5800 przy dobrych słuchawkach. Ja podłączyłem swoje Sennheisery PX200 i oniemiałem. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
helfi 82 Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 przy n95 uważaj na pogięte szyny brak paska wodnego w środku uszkodzenia gps-u rozłączająca się taśma od ekranu itd. SE z tej półki cenowej są za bardzo zaawansowane co do jakości produkcji, chińczyk wpadnie do plastiku i z chińczyka plastik zrobią zrobią od grania są mp4 albo dobry sprzęt grający i zaskurniaki w formacie FLAC albo m4a Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts