Arczi415 0 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Od kilku dni mam problem z połączeniem wifi z netiaspotem, dodam że dwa pozostałe komputery łączą się bez problemów z netem , a mój komputer ma skopane ustawienia karty sieciowej , bo rozwiązywanie problemów wskazuje na błąd DNS , nie rozumiem dla czego , bo dwa pozostałe kompy maja ustawione automatycznie wszystkie ustawienia IP i DNS karta sieciowa: połączenie lokalne nie ma poprawnej konfiguracji protokołu ip.Co mam zrobić w tej sytuacji? Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Arczi415 Cytuj Link to post Share on other sites
chronos 9 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 cmd ipconfig /flushdsn Próbowałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
ruffio 4 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Skoro pozostałe komputery mają ustawione DHCP to na tym gdzie nie działa też tak ustaw. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts