rezor21 0 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Tak jak w temacie. Wszystko leci przez monitor sądzę że to wina Catalyst control center ponieważ przed aktualizacją po wygaszeniu monitor nie odtwarzał dźwięku a teraz nie odtwarzają wogóle ani głośniki ani słuchawki. Jak to naprawić? Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Na pasku narzędzi w zasobniku masz symbol głośnika kliknij na niego prawym myszy i wybierz urządzenie do odtwarzania. Wyłącz AMD HDMI Output i przełącz na inne źródło. Możesz też zrobić to przez Menadżera Urządzeń. Cytuj Link to post Share on other sites
rezor21 0 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Jest mały problem chodzi o to że głośników wogóle nie wykrywa, mam tylko Realtek Digital output, ale jak na to przełącze to wogóle nie odtwarza dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Digital Output to złącze cyfrowe a ty zapewne masz podłączenie analogowe. Sterowniki do Realteka są zainstalowane poprawnie? Spróbuj przeinstalować. Cytuj Link to post Share on other sites
rezor21 0 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Próbowałem zainstalowałem najnowsze ze strony asrocka i tak mam podłączone złącze analogowe. Cytuj Link to post Share on other sites
rezor21 0 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Pomocy!!!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Pomocy!!!!!!Mógłbyś nieco bardziej rozbudować. Jaki masz problem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts