Kobe24 0 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam!!! Kolega dał mi komputer do naprawy i jest w nim dziwny problem, iż temperatura dochodziła do 73 stopni przy normalnej pracy, zmieniłem pastę na procesorze i temperatura spadła. Teraz bez niczego ma 38-39 stopni, w stresie 45-49. Myślałem że wszystko będzie dobrze lecz gdy gram w NFS Shift komputer po pewnym czasie się zwiesza, pogram chwile i przy ładowaniu trasy wszystko staje w miejscu... Nie wiem co się z nim stało Bardzo proszę o pomoc... Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Sprawdź temperatury płyty, dysków, karty graficznej. I PODAJ CO TO ZA SPRZĘT. Przepraszam, ale jest to irytujące jeśli w 80% tematach o problemach ze sprzętem.. nie jest podane co to za sprzęt! Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Spróbuj czy w innych grach lub obciążających programach problem nadal występuje. Możliwe, że to wina samego Shifta jeśli nie temperatur... Cytuj Link to post Share on other sites
maro0724 137 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Pobierz i zainstaluj AMD Dual Core optimizer, powinno pomóc - miałem identyczny problem nie tylko na Shif ale tez na innych grach pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Pobierz i zainstaluj AMD Dual Core optimizer, powinno pomóc - miałem identyczny problem nie tylko na Shif ale tez na innych grach tylko jeśli używa winXP. W viście/7 windows ma własnego DCO i program nic nie da. Było by miło gdybyś podał resztę konfigu, system, czy gra oryginalna i z patchami, zasilacz... grafa też może się przegrzewać. Cytuj Link to post Share on other sites
maro0724 137 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Spróbować nie zaszkodzi, anuż Boże pomoże Cytuj Link to post Share on other sites
Kobe24 0 Napisano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dzięki za wszystko i przepraszam, była to wina Shifta, tylko i wyłącznie wszystko jest dobrze pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts