PimpekCola 1 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hej. Ostatnio słucham muzyki i niektóre fragmenty mi się nie podobają, więc chciałbym je usunąc. Czy znacie jakieś programy dzięki którym mógłbym wyciąc fragment, połączyc? Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Fogzu 16 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Camtasia 7/8. :F Cytuj Link to post Share on other sites
PimpekCola 1 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dobry jest? Poczekam na więcej propozycji Czytam, że Camtasia 7/8 jest programem do filmów. Cytuj Link to post Share on other sites
Fogzu 16 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Do filmów - tak. Ale ścieżki audio można dać osobno i wtedy działa tak samo jak film F; Cytuj Link to post Share on other sites
Sakret 36 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 używałem kiedyś mp3 knife można było wycinać i łączyć ale pewny nie jestem bo dzwonek sobie robiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
DEX66 43 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) ja osobiscie polecam program audacity, do exportowania wymaga sciagnac biblioteke mp3 program: http://audacity.sourceforge.net/download/windows biblioteka: http://lame1.buanzo.com.ar/libmp3lame-win-3.98.2.zip (musisz wejsc i w pasku adresu kliknac enter zeby zadzialalo bo strona nie akceptuje hotlinkow) Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez DEX66 Cytuj Link to post Share on other sites
PimpekCola 1 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Zobaczę Audacity. Mam spory plik mp3, który ma aż ok. 359 mb Link, który podałeś do biblioteki nie działa Rozumiem, że wszystko bezpieczne Jeszcze chciałbym się zapytac czy tą bibliotekę muszę wkleic do folderu z Audacity? Ten Audacity jest z funkcjami, które nie można użyc jak np. zapisz Usunełem aude bo jak raz usunąłem to więcej razy nie mogłem i zapisuje w formacie .apu czy jakoś tak. Macie jakieś inne propozycję programów? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts