piccolo36 0 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam. Posiadam płytę GA-P55A-UD3 (siedzi w niej 2x2gb kingston hyperx, ati 5870, i7 860) chcę trochę zmodernizować kompa, a dokładnie chcę kupić 2x4gb kingstona(lub inne jeśli macie lepsze propozycje) KHX1600C9D3B1K2/8GX lub KHX1600C9D3X2K2/8GX (i jakie polecicie) ale nie mam pojęcia czy te rammy będą chodzić na tej płycie bo niby ta szyna jest na 1.5V a te ramy są na 1.65V. Zmieniam tez to ATI na GTX 670 OC, ta płyta wspiera ati CF, wiec nie będzie problemów z działaniem pojedynczej karty nvidii? (nie chce ani CF ani SLI, pojedyncza mi w zupełności wystarczy). patrzyłem na stronie gigabyte jakie ramy wspiera ta płyta i bardzo ubogo, widziałem tylko 512mb, 1-2 gb i tu moja obawa, że nie łyknie 2x4. bo z grafa to nie sądze aby był jakikolwiek problem. Dzieki i pozdrawiam Adam Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Pójdzie, wszystko sie nie bój, masz taką płyte że można w nią sporo władować ;] Nie będzie problemów z Nvidią, po zmianie z Radeona. Ja w moją płyte też z 1.5V wsadziłem 2x 1.65V, bo to jest że może wyższe napięcia obsługiwać, jakby miało więcej to by nie poszło ;] Zresztą jbc to towar można zwrócić ;] Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Zresztą jbc to towar można zwrócić ;]Towar można zwrócić tylko wtedy gdy nie był otwierany/używany w ciągu 10dni od nabycia Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Zależnie od sklepu chyba, można powiedzieć ze nie spełnił oczekiwań ;] Albo od razu sie dogadać z sprzedawcą ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts