rawel 0 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Mam do wyboru 2 programy: Serif Webplus x5 i 2ysiwth web builder 8. Który z programów jest wg was lepszy. Jaką roździelczość strony wybrać aby na każdym monitorze strona wyglądała dobrze? I jak próbowałem zainstalować Web Plus x6 to wywalało error i nie mogłem go zainstalować. Cytuj Link to post Share on other sites
vilgefortz_pl 28 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Rozdzielczości strony (zdjęcia i inne pierdoły) najlepiej dostosowywać procentowo Cytuj Link to post Share on other sites
rawel 0 Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ALe tak aby było wszystko ładnie widoczne na wszystkich monitorach. Cytuj Link to post Share on other sites
_MoonLight_ 9 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Standardowo szerokość strony dobiera się tak max 900, 1000 px głównie z powodu laptopów, żeby strona mieściła się na całej szerokości matrycy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts