Maksym Słomski 8 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dragunov Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dragunov Dzięki Hookie nie byłem pewny, no i sorka ale musiałem wystawić Ci jedynkę za newsa. To nic osobistego a idzie o wyrok na "naszego". Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Wielkodusznie wybaczam To kiedy gramy? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jak będziesz miał "pełną wersję", albo będą dedyki Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ty się tu nie wymądrzaj, miałeś wczoraj grać toś mnie wystawił. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 House ważniejszy Zwłaszcza taki odcinek No to może dzisiaj koło 16:00 :> :) Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nazwa grupy zostaje na swoim miejscu, czyli "SPAM Dragunow" i tylko dla spamujących. edit : Któremu odwaliło z takim nickiem ^3hoshi^1*^7daft Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 House ważniejszy Zwłaszcza taki odcinek No to może dzisiaj koło 16:00 :> :) Spróbować czy działa to i teraz można o 16:00 będę miał 20 minut czasu po 18 jakoś Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Po 18:00... Może MJ ma dzisiaj czas na sprawdzenie, żeby się na próżno nie nastawiać na niedzielę :) Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 @MJ oczywiście ma być to "Dragunov" lub jak wolisz "SVD" co jest skrótem ot pełnej nazwy ale że tak zapytam...czemu akurat ta wspaniała giwera, której projekt powstał jeszcze w XIX w. ja wolałbym żeby to było "Barrett" albo "CheyTac" ale pogadamy jak sam wbiję na multi pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 @MJ oczywiście ma być to "Dragunov" lub jak wolisz "SVD" co jest skrótem ot pełnej nazwy Trudno, musi zostać jednak "Dragunow" ale że tak zapytam...czemu akurat ta wspaniała giwera, której projekt powstał jeszcze w XIX w. ja wolałbym żeby to było "Barrett" albo "CheyTac" Tak wybrałem i bez specjalnego uzasadnienia. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Zrobiłem porządki w temacie. Od teraz istnieją dwa tematy o MW2. Ten oraz drugi (viewtopic.php?f=15&t=6313), w którym możecie zgłaszać i rozwiązywać problemy np. ze Steam'em lub przejściem misji. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Uhhh...3dni bez neta (( masakra coo tam słychać ??? Aaaa pyknąłem MW2 na weteranie oszzzz ile bluzgów poleciało to nie jestem stanie zliczyć ;P Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Uhhh...3dni bez neta (( Ja bym tyle nie wytrzymał Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Uhhh...3dni bez neta (( masakra coo tam słychać ??? Aaaa pyknąłem MW2 na weteranie oszzzz ile bluzgów poleciało to nie jestem stanie zliczyć ;P ja tam na veteranie nawet nie próbuję...na Hardened niektóre misje przeszedłem, ale komp usłyszał parę nieciekawych epitetów... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Co zrobić aby zapisać się do tego BENCHMARK TEAMU - jakby co mój nick steam (lv 22 i rośnie ) - Silent83PL Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 19are93 - napisz i skontaktuj się Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jestem w drużynie - thx Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jeśli chcesz abym wysłał do Ciebie zaproszenie do grupy benchmark.pl to zaproś mnie do znajomych na STEAM (mój nick 19arek93). Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Muszę przyznać, że gra jest dobra, momentami nawet BARDZO dobra! Tak, jak nudzą mnie strzelanki, tak ta wciągnęła mnie na cały dzień! Niestety nie na dłużej, bo przejście całej kampanii zajęło mi 7 godzin. Było to jednak 7 ekscytujących godzin Jeśli kogoś stać na wydanie 130zł za 7 godzin rozrywki, to gorąco polecam! Nie każdy lubi grę w beznadziejnym w tym przypadku trybie MP. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mmmmm, soczystą Atomówkę dzisiaj walnąłem Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Tak przy okazji: do czego są te "Raporty Wojenne"? To tylko taki bajer, czy wyświetlają się jakieś dodatkowe filmiki/misje po znalezieniu ich? Cytuj Link to post Share on other sites
Francuz 0 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja ta gre mam.Singla przeszedłem w 3 dni na Weteranie (troche krótka).Singiel boski,akcje poprostu wymiataja.Jak gracie to sa pewne odcinki gdzie wystepuja wlaśnie te akcje poprostu bajka No multi to porażka.dedykowane serwery powinny wrócic i jeszcze ten "steam"-co za gó**o.Takie cos jak steam to powinno sie odrazu wywalic.Jak instalujesz to nie możesz wybrac gdzie chcesz brak mi słów na steam.Gram troche w multi ale nie uwazam ze tu sie wyslili w pracy.Coś tam mówia ze moze powróca,ale watpielecz caly czas mam nadzieje.Gra boska tylko nie napalajcie sie na multi-szczerze nudzi sie nie to co w cod2 na ALLWELCOMETOPL Sprzęt az taki mocny nie musi być.Mi chodzi na wysokich na 1280 przy tym sprzęcie -AMD Athlon 64 Processor 3000+ (zabytek) -GeForce 8800GT -2GB Ramu PS:19Arek93 zaprosilem cie xDDD Oczywiście mój nick to Francuz xD Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak dla mnie multi wyśmienite - gorsze od CS:S, ale lepsze od BF2142. Grę można zainstalować tam gdzie się chce - jak wie się jak Kiedyś też nie przepadałem za Steamem i WindowsLive, ale im dłużej z tego korzystam tym bardziej to lubię - automatyczna aktualizacja i ciągła informacja o znajomych online to bardzo przydatne funkcje . Istotną wadą tej gry są rzeczywiście dedykowane serwer - niestety nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie na polskie łącza (nie chodzi tu o prędkość łącza, ale o opóźnienia przy połączeniach "międzykrajowych" ). Na koniec mój filmik właśnie z multi MW2 (HD). Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Arek ja również Cie zaprosiłem. Istotną wadą tej gry są rzeczywiście dedykowane serwer - niestety nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie na polskie łącza (nie chodzi tu o prędkość łącza, ale o opóźnienia przy połączeniach "międzykrajowych" ). To jest chyba jedna z największych wad tej gry. Podobnie jak brak opcji grania przez LAN Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts