Gość JackHammer Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ogólnie teraz na E3 to tak o było, Medal of Honor ten nowy to wygląda jak poprawiony Battlefield 3, CoD to jest raczej Terminator Bunt Maszyn, Watch Dogs moze byc dobre ale wątpie by GTA V zostało pokonane przez tą grę. Może załóżmy temat o E3? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No to załóż, wrzuć trailery wszystkich gier, które zostały zaprezentowane na targach w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
Dzonzi 49 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 nie no...zombi to juz przesada ;/ a nie lepiej jakby zrobili 3 wojne i nowa historie ze np korea przyatakowala ruskich Cytuj Link to post Share on other sites
h0m3r_PL 44 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Zastanawia mnie co będzie za rok? Dzidy laserowe! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Haha... to raczej w Crysis 4, bo w 3 jest już łuk. Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 http://www.purepc.pl/rozrywka/minimalne_wymagania_sprzetowe_call_of_duty_black_ops_2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Japier******* wymagania takie mogły być ale 5 lat temu ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja ********* juz nie maja co wymyslac Grafika gorsza od CoD6 ale widac, ze filmik z konsoli Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Jezu ile razy można to samo odgrzewać ? Przecież ja nie widzę tu nic nowego prócz nowych zabawek. Ehh jednak BF3 zostanie raczej niepokonany. Ciekawe jak tam statystyki MW3 vs BF3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 MW3 nadal wygrywa Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Może i tak ale nie aż tak wysoko. W tym momencie BF3 jest raczej grą bardziej popularniejszą od MW3. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Teraz tak bo ludziom zaczal sie CoD nudzic. Ile mozna grac ciagle w to samo tylko mapy inne :?: Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Aktualnie jest LIVE: http://www.callofduty.com/blackops2/feed Pokazówka napinaczy masterów w pojedynku i trochę info o grze Cytuj Link to post Share on other sites
maciejka38 1 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Cześć mam taki problem nie moge sie połaczyc z serwerem gry Call of Duty Modern Warfare 2 COD MW2 STEAM z serwerem iw net co mam zrobic MAM TAKI PROBEM NIE MOGE SIE POLĄCZYC Z SERWEREM iw net W GRZE Call of Duty Modern Warfare 2 COD MW2 STEAM POMOCY......... Cytuj Link to post Share on other sites
DoritosUK 1 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Nie wiem czy to prawda ale ostatnio kumple coś gadali że kilka misji w Modern Warfare 3 jest z dójki czy jakoś tak , co do gry to tylko mam Codów kilka bo kupuję przechodzę singla a potem płytka się kurzy , oddaje koledze albo ląduje w koszu Edit : Najnowsze Coda na pewno kupię ale nowości to to w niej nie widać .... Poza Singlem Edytowane 12 Listopada 2012 przez DoritosUK Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Mi tam bardziej zombie interesuje w tym nowym Black Ops 2 Edytowane 13 Listopada 2012 przez DonHugo Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Przed Państwem największy Fail tego roku roku I żeby nie było http://www.cdaction....ack-ops-ii.html Cytuj Link to post Share on other sites
DoritosUK 1 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 LOL to mnie [ciach] :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: P.S Tego CoD BO2 pewnie mój lapek z integrą uciągnął ale po co .... Jestem ciekaw kiedy coś w tej serii zmienią chociaż silnik bo wali po ochach jak [ciach] edit/ po 1 - nie cytuj wypowiedzi wyżej, tym bardziej jeśli to link z YT. po 2 - wykropkowanie przekleństw? pls. warn. daft. Można by jeszcze dorzucić d) Zabronione jest nabijanie bezwartościowych postów typu "dshdsfsd bla bla bla" i/lub zawierających same emotikony czy ich nadmierną ilość, a także pisanie kilku postów pod rząd w jednym temacie (post pod postem). jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
Hubertus588 44 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ja już grałem na PS3 i gra jest nawet fajna, dużo ciekawych rzeczy, nowe mapy itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Oceny średnio 8/10 wy se chyba jaja robicie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Też mnie to zastanawia skąd taka ocena...nić do coda nie mam bo rozgrywka singla w poprzednich częściach mi się podobała.Ale tutaj ? (no comment) ciekawe jak będzie wyglądać Black Ops 3....chyba to już prędzej będą Gwiezdne Wojny. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 To samo było w MW3. Na portalach 8.5/10 a na forach ledwo co 4/10. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Albo ktoś im dobrze płaci za te oceny. Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie ma co sie oszukiwac od samego poczatku BO2 mialo byc czyms w stylu future i bardziej przypominac frontline niz poprzedniego Opsa i tak jak w przypadku nfsa MW zmiany okazuja sie nie na korzysc serii bo w tych tematach zostalo chyba juz powiedziane wszystko wiec trzeba wymyslic cos nowego ale przenoszenie kultowej strzelanki w przyszlosc to kiepski pomysl Cytuj Link to post Share on other sites
DoritosUK 1 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Po trybie zombie mogę śmiało powiedzieć że nic tam nowego nie ma oprócz nowych map no i może nowych zoombie , nie tego się spodziewałem po nowym Call Of Duty. Niedługo oblukam singla jak tak samo będzie to olewam kolejne Call Of Duty dopóki nie wymienią tego przestarzałego silnika na jakiś nowy i nie zaprezentują czegoś nowego i tyle w tym temacie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts