Skocz do zawartości

[MULTI] Call of Duty - seria

Recommended Posts

Gość JackHammer

Ogólnie teraz na E3 to tak o było, Medal of Honor ten nowy to wygląda jak poprawiony Battlefield 3, CoD to jest raczej Terminator Bunt Maszyn, Watch Dogs moze byc dobre ale wątpie by GTA V zostało pokonane przez tą grę. Może załóżmy temat o E3? ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Nie wiem czy to prawda ale ostatnio kumple coś gadali że kilka misji w Modern Warfare 3 jest z dójki czy jakoś tak %-) , co do gry to tylko mam Codów kilka bo kupuję przechodzę singla a potem płytka się kurzy , oddaje koledze albo ląduje w koszu :lol:

Edit :

Najnowsze Coda na pewno kupię ale nowości to to w niej nie widać .... Poza Singlem :rotfl:

Edytowane przez DoritosUK

LOL to mnie [ciach] :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

P.S Tego CoD BO2 pewnie mój lapek z integrą uciągnął ale po co .... Jestem ciekaw kiedy coś w tej serii zmienią chociaż silnik bo wali po ochach jak [ciach] :D

edit/ po 1 - nie cytuj wypowiedzi wyżej, tym bardziej jeśli to link z YT. po 2 - wykropkowanie przekleństw? pls. warn. daft.

Można by jeszcze dorzucić

d) Zabronione jest nabijanie bezwartościowych postów typu "dshdsfsd bla bla bla" i/lub zawierających same emotikony czy ich nadmierną ilość, a także pisanie kilku postów pod rząd w jednym temacie (post pod postem).

jacekgothic

Nie ma co sie oszukiwac od samego poczatku BO2 mialo byc czyms w stylu future i bardziej przypominac frontline niz poprzedniego Opsa i tak jak w przypadku nfsa MW zmiany okazuja sie nie na korzysc serii bo w tych tematach zostalo chyba juz powiedziane wszystko wiec trzeba wymyslic cos nowego ale przenoszenie kultowej strzelanki w przyszlosc to kiepski pomysl :/

Po trybie zombie mogę śmiało powiedzieć że nic tam nowego nie ma oprócz nowych map no i może nowych zoombie , nie tego się spodziewałem po nowym Call Of Duty. Niedługo oblukam singla jak tak samo będzie to olewam kolejne Call Of Duty dopóki nie wymienią tego przestarzałego silnika na jakiś nowy i nie zaprezentują czegoś nowego :D i tyle w tym temacie :majty: