Gość effendi360 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 7.Animacje o co chodzi z tymi animacjami? Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Pewnie, że grafika i fizyka kuleją w MW3 - było to do przewidzenia od dawna, ale ja tą grę kupowałem TYLKO i WYŁĄCZNIE dla fabuły, która może i jest pompatyczna itp. ale i niesamowicie wciągająca. Wg mnie to dobre zwieńczenie historii rozpoczętej w MW1 - grało się szybko i przyjemnie. Ale tak jak gdzieś wcześniej napisałem - kupiłem, przeszedłem, wróciłem do MP w BF3 Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ile jest map w multi ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 o co chodzi z tymi animacjami? Popatrz sobie jak wygląda bieganie żołnierzy, przeskakiwanie, czołganie, itd... klasa światowa Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jest ogromna roznica jesli chodzi o grafike czy fizyke, az glupio porownywac ale przegralem w multi 2-3h (mowie o MW3)i gram jedynie w kill confirm i nawet sie wciagnalem, gra sie dosc szybko i nikt nie kampuje (ciezko by bylo w tym trybie). Fajnie jest sobie to wlaczyc na chwile aby sie rozerwac i o to chyba chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t43Ts5f980Q Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) Jutro jadę z kolegą do Saturna. On bo AC:Brotherhood a ja po Modern Warfare 3. Kij, że znowu to samo. Ale gra się fajnie. Wytłumaczy ktoś o co chodzi z tymi perkami i killstreak'ami ? I jeszcze jak jest z broniami i klasami ? Można zmieniać celowniki do broni ? Nie wiem czy kupić MW3 czy jakąś poprzednią grę z serii ? Która najlepsza ? MW, MW2, MW3, BO. Zależy mi na fajnych mapach - bez map-packów, fajnych killstreakach i perkach, i jakieś fajne tryby. Dzięki! Edytowane 11 Listopada 2011 przez Pitrek7 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Po myslmy. Lepiej wez MW3 bo ludzie z MW 2 i Opsa sie przezucili na ta gre. Co do killstreakow. Masz 3 rodzaje. 1. Jest tylko dla ciebie (po zginieciu tracisz ciag ofiar) 2. Wsparcie (rzeczy z ktorych moze korzystac cala twoja druzyna i po zginieciu seria ofiar sie zachowuje) 3. Z atutow (tak jak w nr. 1) Map w multi jest ok. 16. Nie pamietam dokladnie ale jest ich wiecej niz w MW, MW2 oraz BO Edytowane 12 Listopada 2011 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Proszę, dla wszystkich fanbóyw i ludzi z pytaniem. MW3 czy BF3? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 100% się zgadzam ! PIWO DLA TEGO GOŚCIA ! Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Nie grałem jeszcze w singla MW3, ale po tej wideorecenzji jakoś nie mam ochoty Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dokładnie Nie dość że grafika gorsza to jeszcze wymagania wzrosły! A potem powiedzą że w IW zostało jedynie 20 pracowników i nie miał się kto zająć wszystkim Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Gościu pojechał równo bo CoD'zie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Proszę, dla wszystkich fanbóyw i ludzi z pytaniem. MW3 czy BF3? Gościu zrecenzował kampanię a podobno wy twierdzicie że ty gry są stworzone do multi. O kampani w BF3 można powiedzieć to samo tylko że jeszcze tam, tą pseudo piękną grafikę przez 70% kampanii zasłaniają jakieś plamy czy H wie co na pierwszym planie, że niby ma dodawać realizmu a tak naprawdę G widać i tyle przez te śmieszne efekty. W codzie przynajmniej niektóre skrypty ryją beret a bf3 ? Ziiiiiiieeeewwwwwwww.... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Gościu zrecenzował kampanię a podobno wy twierdzicie że ty gry są stworzone do multi. Czyli MW3 leży i kwiczy, bo mocną stroną COD'a jest SP, a w BF'ie jest on na doczepkę - w BF2 w ogóle SP to było multi z botami Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Genialna recenzja - wytknął wszystkie wady MW3, a tekst o biegunce mnie rozwalił Aczkolwiek ja i tak nie żałuję wydanych pieniędzy bo wiedziałem co kupuję, a kampanią się nie zawiodłem, ale i tak od widoku walącej się Wieży Eiffla bardziej mi w pamięć zapadł uszkodzony Pomnik Waszyngtona i Płonący Biały Dom z muzyką Zimmera w tle Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Chciałem kupić MW3. Ale wiedząc, że to jest to samo co MW2 pobrałem sobie alterIWNet i powiem tak: To nie jest dla mnie mała mapa z mnóstwem zakątków i bieganie w kółko za fragiem jak po***a*y, do tego dziwnie mi się grało, biegało i celowało. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ej a czy to prawda że nie ma dedyków na PC? Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 są, ale nie rankingowe Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 LOL to po co w ogóle są? Miałem zamiar kupić MW3 ale tak czytam wasze posty i chyba sobie odpuszę. Mam MW2 i BO więc 3ci raz tego samego nie kupie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Czwarty raz, czwarty Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ogólnie czwarty ale chodziło mi że dla mnie trzeci Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 To polecam zobaczyc BF3. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 W singla grałem, nawet już przeszedłem (b3) ale w multi nie grałem (wiadomo czemu ) i powiem że chętnie kupię tą grę bo grało mi się przyjemnie. Podejrzewam że jeszcze lepiej gra się w multi. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Podejrzewam że jeszcze lepiej gra się w multi. Na coopie jest fajnie ale multi ? biegniesz kilometr-kulka w łeb-biegniesz kilometr-kulka w łeb-biegniesz kilometr-kulka w łeb jedyny sens gry to albo chować się pół godziny po krzakach i złapać objective albo wsiąść do czołgu i wtedy jesteś bóg - to ja już wolę to bieganie za fragami w mw. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts