Skocz do zawartości

[MULTI] Call of Duty - seria

Recommended Posts

Pewnie, że grafika i fizyka kuleją w MW3 - było to do przewidzenia od dawna, ale ja tą grę kupowałem TYLKO i WYŁĄCZNIE dla fabuły, która może i jest pompatyczna itp. ale i niesamowicie wciągająca.

Wg mnie to dobre zwieńczenie historii rozpoczętej w MW1 - grało się szybko i przyjemnie.

Ale tak jak gdzieś wcześniej napisałem - kupiłem, przeszedłem, wróciłem do MP w BF3 :P

Jest ogromna roznica jesli chodzi o grafike czy fizyke, az glupio porownywac ale przegralem w multi 2-3h (mowie o MW3)i gram jedynie w kill confirm i nawet sie wciagnalem, gra sie dosc szybko i nikt nie kampuje (ciezko by bylo w tym trybie).

Fajnie jest sobie to wlaczyc na chwile aby sie rozerwac i o to chyba chodzi?

Jutro jadę z kolegą do Saturna. On bo AC:Brotherhood a ja po Modern Warfare 3. Kij, że znowu to samo. Ale gra się fajnie.

Wytłumaczy ktoś o co chodzi z tymi perkami i killstreak'ami ? :D I jeszcze jak jest z broniami i klasami ? Można zmieniać celowniki do broni ?

Nie wiem czy kupić MW3 czy jakąś poprzednią grę z serii ? Która najlepsza ? MW, MW2, MW3, BO. Zależy mi na fajnych mapach - bez map-packów, fajnych killstreakach i perkach, i jakieś fajne tryby.

Dzięki!

Edytowane przez Pitrek7
Gość darkatraz

Po myslmy. Lepiej wez MW3 bo ludzie z MW 2 i Opsa sie przezucili na ta gre.

Co do killstreakow. Masz 3 rodzaje.

1. Jest tylko dla ciebie (po zginieciu tracisz ciag ofiar)

2. Wsparcie (rzeczy z ktorych moze korzystac cala twoja druzyna i po zginieciu seria ofiar sie zachowuje)

3. Z atutow (tak jak w nr. 1)

Map w multi jest ok. 16. Nie pamietam dokladnie ale jest ich wiecej niz w MW, MW2 oraz BO

Edytowane przez darkatraz
Gość effendi360

Proszę, dla wszystkich fanbóyw i ludzi z pytaniem. MW3 czy BF3?

Gościu zrecenzował kampanię a podobno wy twierdzicie że ty gry są stworzone do multi. O kampani w BF3 można powiedzieć to samo tylko że jeszcze tam, tą pseudo piękną grafikę przez 70% kampanii zasłaniają jakieś plamy czy H wie co na pierwszym planie, że niby ma dodawać realizmu a tak naprawdę G widać i tyle przez te śmieszne efekty. W codzie przynajmniej niektóre skrypty ryją beret a bf3 ? Ziiiiiiieeeewwwwwwww....

Gościu zrecenzował kampanię a podobno wy twierdzicie że ty gry są stworzone do multi.

Czyli MW3 leży i kwiczy, bo mocną stroną COD'a jest SP, a w BF'ie jest on na doczepkę - w BF2 w ogóle SP to było multi z botami :P

Genialna recenzja - wytknął wszystkie wady MW3, a tekst o biegunce mnie rozwalił :wariat:

Aczkolwiek ja i tak nie żałuję wydanych pieniędzy bo wiedziałem co kupuję, a kampanią się nie zawiodłem, ale i tak od widoku walącej się Wieży Eiffla bardziej mi w pamięć zapadł uszkodzony Pomnik Waszyngtona i Płonący Biały Dom z muzyką Zimmera w tle :D

Chciałem kupić MW3. Ale wiedząc, że to jest to samo co MW2 pobrałem sobie alterIWNet i powiem tak: To nie jest dla mnie mała mapa z mnóstwem zakątków i bieganie w kółko za fragiem jak po***a*y, do tego dziwnie mi się grało, biegało i celowało. :D

Gość effendi360

Podejrzewam że jeszcze lepiej gra się w multi.

Na coopie jest fajnie ale multi ? :/ biegniesz kilometr-kulka w łeb-biegniesz kilometr-kulka w łeb-biegniesz kilometr-kulka w łeb jedyny sens gry to albo chować się pół godziny po krzakach i złapać objective albo wsiąść do czołgu i wtedy jesteś bóg - to ja już wolę to bieganie za fragami w mw.