koliber2408 0 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ja grałem w multi w prawie wszystkie części CoD'a poza 6, już od legendarnego Call of Duty 1 nic się nie zmienia w trybie rozgrywki no może czasami tylko Znajdź i Zniszcz jest troszkę ciekawsze i jak się znajdzie fajny team to można zaplanować akcje Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Naprawde,lypnie się w to gra jak ping skacze między 50-60 oO i weż tu kogoś zdejmij.Niby server z pingiem 30 a u mnie skacze do 60 ehhh ; / jak nie czasem do 70 oO Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A jak z mapkami do zombie, ponoć tylko 3 a reszta w płatnym DLC ? Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Terotycznie to są 2 bo ta 3 to jest arcade mod,a to już jest inna beczka smiechu i do tego o żadnycm DLC jeszcze nie wiadomo co to będzie.A znając życie to oni już palcem nie kiwną w strone zombie a mało tobie ? aż 2 dobre mapy ? ty idz lepiej w multi grać a nie,skracasz liczebnośc nazistów E: chodz cięzko się gra w tego multi,oby szybko wydali te patche co mają poprawić działanie multi. Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Trochę mało chciałbym tak z 5-6 mapek do zombie Ale mam nadzieje że ludzie będą robić inne zombie mody Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 no wczoraj wreszcie przełom !!! przez 3 godz grałem na najlepszym jak dla mnie Polskim serwerze codziennie inny tryb gry jest włączany jednego flaga tdm dem dom sab i tak na zmianę Staty elegancko stosunek Z/Z 4-1 udało mi się nawet parę razy pieski wypuścić ale heli którym się steruje najlepszy ! Na te śmieszne samochodziki RC mam już sposób a to "rzucanie się" jest pomocne szczególnie gdy nagle do pomieszczenia przez okno wpada nam granat ;p W weekend nie pogram nic szkoła ale w poniedziałek już zaczynam 1 prestiż dobije do 3 i starczy i biorę się za kończenie wyzwań ! Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 do ZOMBIE MOD to będą CUSTOM Mapki jak w przypadku World at War. a ja mam ten PRESTIŻ gdzieś głęboko nabijam do 50 i dalej tylko odblokowuję wszystkie bronie, itemki i dodatki szkoda czasu i nerwów na 15 prestiżów Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Dziś wyszedł patch, który umożliwił mi grę w zombieee! Jak na razie to tylko 11 rund udało mi się przetrwać. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No to mamy patcha który mial cały problem z multi załatwić i jakie wasze odczucia ? Niby coś tam się polepszyło,chodz to nie jest nadal do konca to co jest w MW2 ale jest dobrze,nie do końca ale jest dobrze jakiś już postęp poleciał Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A ja się wkur!@#$%, patch dodał możliwość grania w zombie, zniknęły błędy z utraconym połączeniem ale WTF? Do tej pory w multi nie miałem lagów takie jakie mieli wszyscy, wyszedł patch i się grać nie da co 30s 5-7 spadków fps na łączne 4sekudny. Brak mi słów, daje 3archowi 2 tygodnie. Po upływie tego czasu pożegnam się z Black Opsem. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 ahahah mówiłem że ta gra to fail Niektórzy mogą grać po ponad tygodniu, a inni grali tylko tydzień Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mały offtop: Dla ludzi którzy grają na ESL. Nigdy, przenigdy nie grajcie z Niemcami, a jesli gracie to kampcie w jakies stodole i zabijcie go do wyniku 1-0 i dalej kampcie. Gralem wczoraj z takim jednym, przed meczem mowi do mnie, ze dont use noob guns and plz no camp, a w meczu na nuketown siedzi w jakiejs rurze i w dodatku ping na jego hoscie 60000 i wygral 20-8, na moim hoscie ofc cos mu nie pasowalo, chcial democlient, po pol godziny meczenia sie wlaczylem to, i gnoj kampil w krzakach cale 10 min. Dostalem protest na eslu, i jako ze bylem strasznie wkurzony, moj 2 mecz na mw2 pl 1v1, gralem z takim wolfem, ofc na jego hoscie ping 9999999, wygral iles tam, a na moim hoscie kampil ofc gdzies w jakiejs komorze, ja skonczylem gre z dopiskiem kolejny kamper, ten cwok dal mi protest, spadlem z 15 miejsca w polsce na 22 i w dodatku przez tego glaba z klanu mnie cl wywalil. Dosc mam CODA. Ide sie uczyc. Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 U mnie czasami bywa podobnie ... Mówię że CoD'a odinstalowuje i wyrzucam a i tak 2 dni później szpilam na multi Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 A ja się wkur!@#$%, patch dodał możliwość grania w zombie, zniknęły błędy z utraconym połączeniem ale WTF? Do tej pory w multi nie miałem lagów takie jakie mieli wszyscy, wyszedł patch i się grać nie da co 30s 5-7 spadków fps na łączne 4sekudny. Brak mi słów, daje 3archowi 2 tygodnie. Po upływie tego czasu pożegnam się z Black Opsem.piraci na oryginale patch tylko poprawia grę i nie odblokowuje ZOMBIE bo on jest od samego początku piracicie to wam nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Changelog: Single-player *CPU performance improvements *Zombie matchmaking improvements *Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay *Fix for ADS while holding shift as a sniper Multi-player *CPU performance improvements *Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often *Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends *Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay *Fix for ADS while holding shift as a sniper Czyli jednak coś w tym zombie było zwalone Na piracie można grać solo zombie, i podobno MP z botami Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 A ja się wkur!@#$%, patch dodał możliwość grania w zombie, zniknęły błędy z utraconym połączeniem ale WTF? Do tej pory w multi nie miałem lagów takie jakie mieli wszyscy, wyszedł patch i się grać nie da co 30s 5-7 spadków fps na łączne 4sekudny. Brak mi słów, daje 3archowi 2 tygodnie. Po upływie tego czasu pożegnam się z Black Opsem.piraci na oryginale patch tylko poprawia grę i nie odblokowuje ZOMBIE bo on jest od samego początku piracicie to wam nie działa Zacytowałeś złą osobę. btw. skąd do diaska stwierdziłeś że mam nieoryginalną grę? Mam oryginał. Gdybym był piratem to bym siedział cicho i liczył na to że jakiś Razor czy Skidrow wypuści patcha. A tak to mam pretensje do treyarcha bo to banda jełopów(szacunek mam że potrafia stworzyć grę co prawda niedokończoną). Pewnie ze nie odblokowuje ale POZWALA grać bo do tej pory ciągle były błedy. ale na !@#$ mi patch skoro gra jest teraz niegrywalna? Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 "Już w najbliższy weekend (26-28 listopada) będzie można w łatwy i szybki sposób nabić sobie levele w trybie wieloosobowym, a wszystko za sprawą weekend z podwójnym doświadczeniem w Call of Duty: Black Ops. Zatem jeśli nie macie za dużo czasu na gry, to jest to akcja wprost dla Was. Akcja obejmuje wszystkie platformy." Żródło: callofduty.pl No to co chłopaki ? w weekend robim party i idziemy expić To jest chyba jakiś Event, nie ma bata Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A w życiu. Gra leży na półce, póki nie wyjdzie odpowiednia łatka to mnie mogą pocałować w cztery litery. Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A ja po ostatnim patchu gram i już nie narzekam. Czasami zdarzy się zwis, ale rzadko więc nie ma problemu. Zacząłem już pierwszy prestiż, parę razy wygrałem w Gun Game. Jestem już zadowolony z dokonanego zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jeśli o mnie chodzi to jest trochę lepiej. Tzn. Gra już nie zalicza aż takich dropów FPS ale ciągle zdarzają się krótkie freezy. Licze przede wszystkim na poprawę FPS bo to jest jakaś żenada a aż tak starego sprzętu nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
TornadoNew 3 Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Zapraszam to filmik mojego autorstwa z Black Ops - http://www.youtube.com/watch?v=nCYPfShilCs KOFAM TĄ MISJEEEE ! Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Da się pykac w multi? Słyszałem podobno, że czasami są duże lagi. Jak w praktyce jest to chyba wy wiecie? Zamierzam kupić tą grę, bo nie mam w co pograć. A w jeden tytuł jestem nałogowym nolife'em. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 To zależy.Bo u innych ta gra chodzi a i drugich ta gra ładzia jak ta lala a u mnie własnie hyla że aż miało.Singiel,multi działa jak trzeba Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 A u mnie po ostatnim patchu gra zalicza crash i zawiesza się. I brak odpowiedzi. Wychodze do pulpitu włączam znowu i za jakiś czas znowu. Niewiem sam już co mam zrobić. I nawet te sposoby z configiem próbowałem. Bez patcha było ok Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 A u mnie po ostatnim patchu gra zalicza crash i zawiesza się. I brak odpowiedzi. Wychodze do pulpitu włączam znowu i za jakiś czas znowu. Niewiem sam już co mam zrobić. I nawet te sposoby z configiem próbowałem. Bez patcha było okTo samo u mnie. Rozgrywka dla pojedynczego gracza śmiga aż miło w maksymalnych ustawieniach, a w sieci... klops goni klops. Jakie masz sterowniki do karty? CCC 10.11? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts