Skocz do zawartości

[MULTI] Call of Duty - seria

Recommended Posts

Terotycznie to są 2 bo ta 3 to jest arcade mod,a to już jest inna beczka smiechu i do tego o żadnycm DLC jeszcze nie wiadomo co to będzie.A znając życie to oni już palcem nie kiwną w strone zombie :D a mało tobie ? aż 2 dobre mapy ? ty idz lepiej w multi grać a nie,skracasz liczebnośc nazistów :hahaha:

E:

chodz cięzko się gra w tego multi,oby szybko wydali te patche co mają poprawić działanie multi.

no wczoraj wreszcie przełom :o !!!

przez 3 godz grałem na najlepszym jak dla mnie Polskim serwerze codziennie inny tryb gry jest włączany jednego flaga tdm dem dom sab i tak na zmianę :)

Staty elegancko stosunek Z/Z 4-1 udało mi się nawet parę razy pieski wypuścić ale heli którym się steruje najlepszy ! :D

Na te śmieszne samochodziki RC mam już sposób :menda: a to "rzucanie się" jest pomocne szczególnie gdy nagle do pomieszczenia przez okno wpada nam granat ;p

W weekend nie pogram nic szkoła :D ale w poniedziałek już zaczynam 1 prestiż :) dobije do 3 i starczy i biorę się za kończenie wyzwań ! :P:hahaha:

A ja się wkur!@#$%, patch dodał możliwość grania w zombie, zniknęły błędy z utraconym połączeniem ale WTF? Do tej pory w multi nie miałem lagów takie jakie mieli wszyscy, wyszedł patch i się grać nie da co 30s 5-7 spadków fps na łączne 4sekudny. Brak mi słów, daje 3archowi 2 tygodnie. Po upływie tego czasu pożegnam się z Black Opsem.

Mały offtop:

Dla ludzi którzy grają na ESL. Nigdy, przenigdy nie grajcie z Niemcami, a jesli gracie to kampcie w jakies stodole i zabijcie go do wyniku 1-0 i dalej kampcie. Gralem wczoraj z takim jednym, przed meczem mowi do mnie, ze dont use noob guns and plz no camp, a w meczu na nuketown siedzi w jakiejs rurze i w dodatku ping na jego hoscie 60000 i wygral 20-8, na moim hoscie ofc cos mu nie pasowalo, chcial democlient, po pol godziny meczenia sie wlaczylem to, i gnoj kampil w krzakach cale 10 min. Dostalem protest na eslu, i jako ze bylem strasznie wkurzony, moj 2 mecz na mw2 pl 1v1, gralem z takim wolfem, ofc na jego hoscie ping 9999999, wygral iles tam, a na moim hoscie kampil ofc gdzies w jakiejs komorze, ja skonczylem gre z dopiskiem kolejny kamper, ten cwok dal mi protest, spadlem z 15 miejsca w polsce na 22 i w dodatku przez tego glaba z klanu mnie cl wywalil. Dosc mam CODA. Ide sie uczyc.

A ja się wkur!@#$%, patch dodał możliwość grania w zombie, zniknęły błędy z utraconym połączeniem ale WTF? Do tej pory w multi nie miałem lagów takie jakie mieli wszyscy, wyszedł patch i się grać nie da co 30s 5-7 spadków fps na łączne 4sekudny. Brak mi słów, daje 3archowi 2 tygodnie. Po upływie tego czasu pożegnam się z Black Opsem.

piraci :/ na oryginale patch tylko poprawia grę i nie odblokowuje ZOMBIE bo on jest od samego początku :) piracicie to wam nie działa :)

Changelog:

Single-player

*CPU performance improvements

*Zombie matchmaking improvements

*Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay

*Fix for ADS while holding shift as a sniper

Multi-player

*CPU performance improvements

*Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often

*Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends

*Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay

*Fix for ADS while holding shift as a sniper

Czyli jednak coś w tym zombie było zwalone :/

Na piracie można grać solo zombie, i podobno MP z botami

piraci :/ na oryginale patch tylko poprawia grę i nie odblokowuje ZOMBIE bo on jest od samego początku :) piracicie to wam nie działa :)
Zacytowałeś złą osobę. btw. skąd do diaska stwierdziłeś że mam nieoryginalną grę? Mam oryginał. Gdybym był piratem to bym siedział cicho i liczył na to że jakiś Razor czy Skidrow wypuści patcha. A tak to mam pretensje do treyarcha bo to banda jełopów(szacunek mam że potrafia stworzyć grę co prawda niedokończoną). Pewnie ze nie odblokowuje ale POZWALA grać bo do tej pory ciągle były błedy. ale na !@#$ mi patch skoro gra jest teraz niegrywalna?

"Już w najbliższy weekend (26-28 listopada) będzie można w łatwy i szybki sposób nabić sobie levele w trybie wieloosobowym, a wszystko za sprawą weekend z podwójnym doświadczeniem w Call of Duty: Black Ops. Zatem jeśli nie macie za dużo czasu na gry, to jest to akcja wprost dla Was. Akcja obejmuje wszystkie platformy."

Żródło: callofduty.pl

No to co chłopaki ? w weekend robim party i idziemy expić :P^^ To jest chyba jakiś Event, nie ma bata :)

A u mnie po ostatnim patchu gra zalicza crash i zawiesza się. I brak odpowiedzi. Wychodze do pulpitu włączam znowu i za jakiś czas znowu. Niewiem sam już co mam zrobić. I nawet te sposoby z configiem próbowałem. Bez patcha było ok

To samo u mnie. Rozgrywka dla pojedynczego gracza śmiga aż miło w maksymalnych ustawieniach, a w sieci... klops goni klops.

Jakie masz sterowniki do karty? CCC 10.11?