DonHugo 104 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Tak se siedze z wujkiem google i znalazłem coś ciekawego,baaaa nawet to działa przy małyk grzebaniu w sterach czerwonych\zielonych można sprawić że wsrośnie fps w naszym black ops http://www.callofduty.pl/forum/viewtopi ... sc&start=0 to działa w singiel\multi i to działa u mnie sprawdzałem to tylko w singlu i o wielej lepiej się grało chodz czasem zdaży się sekundowy spadek fps'a ale no cóż,trzeba czekać na łate jakomś.Ale dobrze jest,naprawde ;] owiele lepiej się gra tera mam nadzieje że u was też to pomoże E: a tak btw to gdzie znajde te niby 3 nowe tryby gry ? np one in the chamber ? bo ja tu tego szukam i nic nie widze... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Właśnie nabiłem 11 lvl od 26 do 37 w 5 minut. Jak? Na serwerze, na którym grałem wystąpił bug. Exp x1000 chyba Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 E: a tak btw to gdzie znajde te niby 3 nowe tryby gry ? np one in the chamber ? bo ja tu tego szukam i nic nie widze... "Gra o kasę" sprawdzałeś? Dla mnie gra jest słabsza od MW2. Pomijając optymalizację, to: gorsze mapy, nie trzyma już tego klimatu, nie ciekawe bronie (poza AK 74-u i AK 47). Do tego nawet nie trzeba przybliżać, by kogoś zabić. 3/4 osób wali z biodra, co jest śmieszne, bo nawet słaby gracz zdejmie Ciebie jak chce. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 E: a tak btw to gdzie znajde te niby 3 nowe tryby gry ? np one in the chamber ? bo ja tu tego szukam i nic nie widze... "Gra o kasę" sprawdzałeś? Dla mnie gra jest słabsza od MW2. Pomijając optymalizację, to: gorsze mapy, nie trzyma już tego klimatu, nie ciekawe bronie (poza AK 74-u i AK 47). Do tego nawet nie trzeba przybliżać, by kogoś zabić. 3/4 osób wali z biodra, co jest śmieszne, bo nawet słaby gracz zdejmie Ciebie jak chce. Zgadzam się z kolegą i to kupowanie bez sens .... i ciut nie sprawiedliwe... a i za dużo jest dostępne od początku wszystkie dodatki do broni killstrike za dużo podali na tacy i trochę słabo że nie można zmieniać serii ofiar w przerwie między meczami jak w mw2 zawsze można było dopasować sobie do mapy otwarta hirre+heli+ac zamknięta uav+działko+coś tam a teraz nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 nagrody za killstreak'i są za szybkie, za łatwo je się zdobywa. i do tego te lamerskie RC. wejdzie takie dziecko na serwer, ledwo nabije 3 kille (kampiąc oczywiście) a później zabija ciągle RCkiem. Nie mogę się doczekać kiedy wyjdą mody do serwerów (do tych z gameservers.com) gdzie będzie można wyłączyć poszczególne elementy (np granatniki, RC itd) Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ja gram na zajeeeeee... świetnym Polskim serwerze Ogarnięci Ludzie kumający zasady poszczególnych trybów są tuby jest rc ale naprawdę nie wykorzystywane nagminnie tylko w granicach rozsądku no i najważniejsze kultura panuje wszystkie mapki mieszanka trybów złap flagę DMD i dominacja Muszę znaleźć jeszcze jakiś porządny sabotażyk i będzie cacy Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Jak widzicie testy procesorów http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... 11938.html To możecie mi powiedzieć czy Mobilny Core2Duo 2,4ghz (p8600) oraz grafą 4670 ruszy z tą grą na natywnej 1366x768 i w medium ? Wiem że już pytałem ale teraz są testy Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 http://img689.imageshack.us/img689/1782/hookie.jpg 18-1 nabiłem sam, potem hop do heli, kolejne 18 i zestrzelono mnie :) Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Jak widzicie testy procesorów http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... 11938.html To możecie mi powiedzieć czy Mobilny Core2Duo 2,4ghz (p8600) oraz grafą 4670 ruszy z tą grą na natywnej 1366x768 i w medium ? Wiem że już pytałem ale teraz są testy Ruszy ale w niektórych momentach może przyciąć. Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 A ja 'bohatersko' probuje ogarnac scope'a w tej grze ... ale trafic 3 strzaly i jak ktos jeszcze stoi to nie moge -.-' (L96A1 z doswiadczonym) Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Może się umówimy na jakieś wspólny szpil ? mówię to do wszystkich z BMK którzy grają w Black Ops'a Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Bardzo Chętnie;p.Nick Steam:tass231. Jak chcecie to mnie dodajcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Czy wam także zdarza się - dość często - zabić przeciwnika nie oddając ani jednego celnego strzału (tryb multiplayer)? Zwłaszcza w sytuacji, gdy "Talib" biegnie w poprzek ekranu. Plus, czy mnie oczy nie mylą ale postrzał w pietę ma ten sami hit, co postrzał w klatkę piersiową? Bez względu - poza głową - w jaką część trafiam przeciwnicy giną po jednej, krótkiej serii. Straszny casual. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Bo twórcy tej gry tworzyli ją z ideą "Achillesowa Pięta" Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Bo twórcy tej gry tworzyli ją z ideą "Achillesowa Pięta" Chciałem napisać w nogę, nie w piętę Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Czy wam też coś takiego wyskoczyło http://img168.imageshack.us/f/beztytuu1rr.jpg/ http://img168.imageshack.us/f/beztytuu1rr.jpg/ Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ta, i to nie raz;) Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 więc, jak to rozwiązać ? Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 To nic nie zmienia lvl i tak podskoczyl (a przynajmniej u mnie tak jest) Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 W black ops jest kilka kwasów ... nóż to jak w mw2 noż + komanods pro celowanie z biodra po co walić serie zginie dobić 11 na serie ofiar graniczy z cudem!!! odpaliłem po godz grania mw2... wróciłem do swojego żywiołu wole grać po 6 dla mnie 8 to już tłok ... Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Pytanie. Czy da się, jakość obejść losowość drużyn? Chciałbym zawsze grać - dopić do końca, bo poziom miodności tej produkcji jest żenująco niski - w składzie mojego "klanu". Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ja też jakoś wole w mw2 pocinać.Jak odpaliłem multi w Bo to takie baty dostawałęm że wogóle nie wiedziałem co gdzie jak o co tu wtf chodzi.Ale jak odpaliłem mw2 to juz było sweet a to dla tego że na BO w multi czuje spowolnienia,lagi i te wszystkie inne zła Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nie wchodźcie na serwery powyżej pingu 60 to nie będziecie mieli lagów - as easy as it is. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nie wchodźcie na serwery powyżej pingu 60 to nie będziecie mieli lagów - as easy as it is. wchodzę tam gdzie jest po 35-50 a za jakiś czas 350 > ?! A o panującym chaosie i burdelu na mapach nie wspomnę ginę respawn i nagle wylatuje mi 2 O_O kolejny res i nagle za plecami noż no kur... najlepsza metoda na jakieś tam fragi to krzaki + tuba + padlinożerca ... a jak mnie IRYTUJĄ ludzie lece widzę kolesia walę w niego serie a ten idiota rzuca się na ziemie i mnie zdejmuje to jest tak NOOBOWSKIE że aż mi się cofa... w Battfield nie ma czołgania się ... I BARDZO DOBRZE bo takie cioty tylko tak potrafią grać ! Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nie wchodźcie na serwery powyżej pingu 60 to nie będziecie mieli lagów - as easy as it is. wchodzę tam gdzie jest po 35-50 a za jakiś czas 350 > ?! A o panującym chaosie i burdelu na mapach nie wspomnę ginę respawn i nagle wylatuje mi 2 O_O kolejny res i nagle za plecami noż no kur... najlepsza metoda na jakieś tam fragi to krzaki + tuba + padlinożerca ... a jak mnie IRYTUJĄ ludzie lece widzę kolesia walę w niego serie a ten idiota rzuca się na ziemie i mnie zdejmuje to jest tak NOOBOWSKIE że aż mi się cofa... w Battfield nie ma czołgania się ... I BARDZO DOBRZE bo takie cioty tylko tak potrafią grać ! Dobrze powiedziane,właśnie tak wygląda gra w BO Chodż w MW2 też jest na glebe ale oni jakoś bardziej żadko to robią,a jak to robią to i tak ich zdejme,a tu ? nie ma nie ma siły nawet cały magazynek nic tu nie pomoże xd Pogram może dziś troche dużej i postaram się nie wpienić to może to bardziej to wszystko ogarne Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts