jarrino 3912 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Wiem,wiem popatrzycie na fotkę i pomyślicie - zgredzik przynudza... ale wydaje mi się,że w tego rodzaju grach przy coraz wyższym poziomie graficznym z efektami to poziom fabuły i jakiegokolwiek sensu osiągnął dno.Ostatnią tego typu grą,w którą chętnie zagrałem i czasem wracam to Sniper Elite.Można się było ukryć,poobserwować,zaplanować a nie walić we wszystko co się rusza.Są tam oczywiście momenty gdzie trzeba wykazać się refleksem i szybkością ale bez przesady a gra dawała kilka dróg i możliwości przejścia. Niech by była nowoczesność,przecież świat idzie do przodu (Sam Fisher w starszych odcinkach też miał ciekawe urządzenia) ale te gry coraz bardziej przypominają elektronicznego bilarda.Myślenie umiera.... Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) No właśnie , optymalizacja to kluczowa sprawa - Niestety P.S ja to czekam na The Division jak będzie taka jak zapowiadają to kosmos Edytowane 21 Października 2014 przez Szy3ki Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 pany powiedzta mi czemu empik ma wersje dzień zero a odebrać grę mogę dopiero w dniu premiery? przecież dzień zero to dzień przed premierą.. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Bo to empik i oni przed premierą nie wysyłają tylko dzień po zazwyczaj Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 no to po kiego im takie coś haha no nic zostaje przy tym zagram w dniu premiery, przynajmniej jakies tam bonusy mam nawet nie wiem jakie xD Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Bonus będzie taki ze Multi i tak przez miesiąc nie odpalisz poprawnie heheheh Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 nawet mnie nie mów! i jak pany doradzacie warto brać od razu z edycją zero czy poczekać? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Czekac Wyjdzie pare latek i bedzie dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 z jednej strony to kuszą te bonusy w educji dzień zero z drugiej wiadomo to cod, jak miałem ghostsa w dniu premiery to przez miesiąc multi nie ruszałem... Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 z jednej strony to kuszą te bonusy w educji dzień zero z drugiej wiadomo to cod, jak miałem ghostsa w dniu premiery to przez miesiąc multi nie ruszałem... Myślisz że tym razem będzie inaczej ? - Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 myślę że może dadzą radę kurde no kupi mnie edycja przedpremierowa ale też odrzuca to co było z ghostsem Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dam Ci dobrą radę. Poczekaj sobie te 1-2 do 3 miesięcy. Zobaczysz oceny, jak z optymalizacją i jak z błędami. Do tego czasu wyjdzie trochę łatek więc jak kupisz będziesz bardziej zadowolony niż przy kupnie w dniu premiery gdzie dostaniesz jednego wielkiego BUGA. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 do czego to doszło żeby takie gry wydawać i się martwić przed premierą czy gra będzie dobrze zoptymalizowana czy będzie sie dało grać czy nie będzie błędów itd... masakra Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Oni na Ciebie nie patrzą , wystarczy że im się hajs będzie zgadzał Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Duży plus przynajmniej dla mnie jest to że będą zombiaki więc będzie w co grać z kumplami, no ale jak pisałem anulowałem preorder bo nie chce takich niespodzianek jak z ghosts więc no, poczekam poczytam i zobaczymy Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 No to wam opowiem w poniedziałek jak to wygląda na PC. Wziąłem to całe edition day zero więc się przekonam. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) kurde a ja nadal myśle czy nie iść jutro po robocie po egzemplarz day zero, ciekawe dodatki 2xp i wg ale dylemat :< Edytowane 2 Listopada 2014 przez jareeecki Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) No to wam opowiem w poniedziałek jak to wygląda na PC. Wziąłem to całe edition day zero więc się przekonam. Z przecieków wynika, że większych różnic graficznych nie ma w trybie Single Player, ale za to multi na PC już góruje nad wersjami konsolowymi i to dość znacznie. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Antiax Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Wydaje mi się coraz bardziej że to będzie mega kupa , za dużo wodotrysków Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Ustawienia graficzne - PC Sądzac po tych ustawieniach gra była projektowana z myślą o PC, a więc nie jest to słaby port. Gra już jest dostępna w Nowej Zelandii więc jeżeli ktoś posiada Day Zero Edition na Steamie to może pobrać grę przez VPN. Stream wersja PC - http://www.twitch.tv/rekuja http://i2.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2014/11/cod-aw-pc-video-settings-1.jpg?resize=798%2C448http://i0.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2014/11/cod-aw-pc-video-settings-2.jpg?resize=798%2C448http://i2.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2014/11/cod-aw-pc-video-settings-3.jpg?resize=798%2C448 Edytowane 2 Listopada 2014 przez Antiax Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Ciekawe jaki jest maks FOV, ale ustawienia spoko widzę, nie powinno być wpadki jak z ghost pod tym względem. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 to jutro po robocie biegne do saturna w Krakowie po kopie kij z tym jak to będzie działać nie mogę już wytrzymać Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Ciekawe jaki jest maks FOV, ale ustawienia spoko widzę, nie powinno być wpadki jak z ghost pod tym względem. Max. FOV - 90. Gra pożera 2.3 GB RAM, i5 2500k + GTX 770 - 60-80 FPS w multi przy wysokich ustawieniach i rozdziałce 1080p. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Antiax Cytuj Link to post Share on other sites
kuba223 52 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Zobaczylem teraz na szybko gamelay z PS4.z wczoraj.. wiem ze to Youtube ,i chce sie mylic ,ale textury wygladaja jak z Syndicate dodali tylko wybuchy w tle i Kevina Speacy,i mamy nowego next gena, , boze miej nas w swojej opiece,apokalipsa growa,to jednak prawda.... Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Max. FOV - 90. Gra pożera 2.3 GB RAM, i5 2500k + GTX 770 - 60-80 FPS w multi przy wysokich ustawieniach i rozdziałce 1080p. Dzięki za info, ciekaw jestem jak będzie na mojej konfiguracji śmigać. Dzięki również za stream, lubię to co widzę jak na razie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts