Zeratul 1 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no i ponad 100m na pewno nikogo nie zabijesz. Winchester (znany w MW2 jako Model 1887) jest bronią na nabój nieśrutowy, którego energia jest porównywalna do energii z M16, a pocisk ma lepsze parametry oddawania energii przy uderzeniu.... dlatego też ze 100m można spokojnie nim zabić, pod warunkiem, że: 1) cel nie ma kamizelki / trafi się w głowę lub szyję 2) w ogóle trafi się w cel, bo to jednak se 100parę lat ma i nie jest najcelniejsze.... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 hmm chyba jest właśnie jakaś dodatkowa opcja w bf , dzięki której się właśnie zwiększa zasięg shootguna jego celność ale osłabia znacznie jego siłę. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja ze snajpą lubię grać tylko na Wastlands. Na innych mapkach ciężko. Ogólnie prawie cały czas ginę. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja ze snajpa nawet na highrise dobrze gram. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 a ja lubię placki. @ Zeratul opis tego gadzetu z bf:bc2 "12 gauge sabot rounds that sacrifice power for long range accuracy." nie znam się zbytnio na ammunicji ale sabot to jakieś dopełnienie aby pocisk pasował do lufy ,chyba (?) Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 a ja lubię placki. @ Zeratul opis tego gadzetu z bf:bc2 "12 gauge sabot rounds that sacrifice power for long range accuracy." nie znam się zbytnio na ammunicji ale sabot to jakieś dopełnienie aby pocisk pasował do lufy ,chyba (?) ja ekspertem w amunicji nie jestem też, ale chodzi o to, że SPAS12, M1014, Ranger, Striker i AA12 strzelają mniej więcej takim nabojem: http://img12.imageshack.us/img12/1049/srut.jpg są różne rodzaje tej amunicji, ale w MW2 wszystkie są śrutowe a Winchester (lub jak kto woli Model 1887) zakwalifikowany w MW2 jako strzelba strzela czymś takim w realu: http://www.modelguns.co.uk/images/44magmf1.jpg i z Winchestera to ma energię ok 2kJ, więc wystarcza na 100m ale to z tym zwiększeniem celności w BC2 to trochę inna bajka chyba, ja tylko wyjaśniam (jakby ktoś nie wiedział) dlaczego mówię, że można na taki dystans strzelać z Winchestera... aha...sabot to też będzie chyba inna bajka pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja ze snajpa nawet na highrise dobrze gram.Za skromny to Ty nie jestes ... a na Highrise to snipe only jak dla mnie ... ta mapa jest pro na snipe , szczegolnie gdy grasz z kims kto moze Ci du*e oslaniac Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 a gdzie kampicie tam na dźwigu, parapecie (tam w budynku przy oknach gdzie SpecNaz ma spawna czy na dachu spawna Rangers'ów mapa Pro-Snipe to Skidrow albo Derail, dobry też jest Afghan, ujdzie Derail i Wasteland ale tak w ogóle jak ktoś umie grać ze snajpą to i na Rust miejsce dla siebie znajdzie...i na odwrót - z Uzi to i na Quarry można używać jak ktoś umie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 a gdzie kampicie tam na dźwigu, parapecie (tam w budynku przy oknach gdzie SpecNaz ma spawna czy na dachu spawna Rangers'ów mapa Pro-Snipe to Skidrow albo Derail, dobry też jest Afghan, ujdzie Derail i Wasteland ale tak w ogóle jak ktoś umie grać ze snajpą to i na Rust miejsce dla siebie znajdzie...i na odwrót - z Uzi to i na Quarry można używać jak ktoś umie pozdrawiam Jak Ty grasz ze snipe na skidrow -.- ? xD ... na highrise to albo na oknach przy spawnie specnazu albo na respie rangersow (za taka czarna skrzynka i z tylu clay ;D) Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jak Ty grasz ze snipe na skidrow -.- ? xD trzeba umieć se miejsce znaleźć WA2000 + Ninja Pro + Cold Blooded Pro + FMJ + czujnik tętna zakampiasz się w tym oknie koło tej wyrwy w murze w tym budynku gdzie Gatling jest.... czujnikiem ruchu ogarniasz właściwie cały teren (też boki), jak widzisz, że ktoś do Ciebie idzie to wyciągasz Shotguna i idziesz w odpowiednie miejsce żeby go zdjąć i dalej kampić....a z samego okna masz piękny widok na cały budynek ten w środku mapy nic prostszego pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Na dźwigu łatwo kogoś zabić. No i nie wiem, jak tam wejść. Zawsze, jak ktoś mnie stamtąd zabił, to w następnej rundzie sam już nie żył. Fajny mam nick? http://img706.imageshack.us/img706/5559/coddg.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Fajny mam nick? http://img706.imageshack.us/img706/5559/coddg.jpg Nie xD Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Fajny mam nick? http://img706.imageshack.us/img706/5559/coddg.jpg Nie xD szczerosc Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Fajny mam nick? http://img706.imageshack.us/img706/5559/coddg.jpg Nie xD szczerosc widywałem oryginalniejsze. np " ja i moja szczelba" Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 grałem dzisiaj w małym party ze znajomymi i był jeden gość co se rzucił "Sara Tapeciara" ale potem zmienił na "Sara Dobra Du a" pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ja tam gralem z kolesiem "Krwawy Mietek" Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 a ja z kolesiem " Ojciec Dyrektor " Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 gdzieś mnie kiedyś jakiś "Marek Mostowiak" próbował przekonać, że jestem n00Bem bo na 10 prestiżu używam tuby pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 oraz winchestera w akimbo Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Fajny mam nick? http://img706.imageshack.us/img706/5559/coddg.jpg Nie xD szczerosc Zwróćcie uwagę na tytuł. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Zwróćcie uwagę na tytuł. pogadamy jak będziesz miał przynajmniej taki jak ja oraz winchestera w akimbo wtedy go nie używałem...tzn nie było okazji pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Najlepiej się lami z lekką wagą, maratonem, komandosem i nożem. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Z tego powodu, tuby, G18 w akimbo, braku TP i masy bugów przestałem grać w MW2 BC2 jest na tyle dobre, że we Free Weekend z MW2 nie grałem w to Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Najlepiej się lami z lekką wagą, maratonem, komandosem i nożem. witam kolejnego runnera..... do głównej se jeszcze tubę podwieś to już w ogóle będzie jazda.... nienawidzę runnerów....rozumiem kogoś z noża pacnąć raz czy 2 w plecy jak się ammo nie ma, ale bieganie po całej mapie z przyboczną bronią (g18 akimbo albo gnat + tactical knife) to IMO (nikomu nie ubliżając) n00Bowskie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A które to jest ta tuba ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts