rafal12322 5840 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Taa... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Taa... Ehh w co trzeciej drogiej produkcji wszystko kopiują i wklejają, od kasy nierobom się poprzewracało a ludzie i tak to kupią co za czasy Edytowane 6 Listopada 2013 przez elvismt Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Moja przygoda z CoD zakończyła się właśnie na MW2. To co Oni wyprawiają to jest chamstwo i zdzieranie kasy z fanów serii. Ta gra powinna kosztować połowę z tego co wołają. Bo od kilku lat dają to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Moja przygoda z CoD zakończyła się właśnie na MW2. To co Oni wyprawiają to jest chamstwo i zdzieranie kasy z fanów serii. Ta gra powinna kosztować połowę z tego co wołają. Bo od kilku lat dają to samo. Święta prawda ale jakoś black ops uważam za najlepszą cześć nie licząc czwórki pewnie przez servery i dominacje na mapie nuketown Cytuj Link to post Share on other sites
plusziemia 92 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 @rafal jeśli wypuszczają to samo, to pierwsze pytanie po co kupujesz? masz problem z gra to nie kupuj, każdy ma swoje zdanie, dla mnie gra się zmienia w innych wersjach, mówię tu black ops + czy w ghosts są zombiaczki? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Czytaj ze zrozumieniem, mówie ze ostatnią grą z serii COD był u mnie MW2 więc logiczne że dalej nie kupowałem Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 czy w ghosts są zombiaczki? Jeszcze nie sprawdzałem, ale wiem, że są kosmici Cytuj Link to post Share on other sites
emurderrec 81 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A ja tam lubię serię COD-a . A i na najwyższym poziomie trudności kampania wystarcza na te 10 h gry. Czasami i fabułka zaskoczy, zaciekawi. Multi kwestia subiektywna... ja wolę BF-a . Generalnie, na pewno zagram w nową część... Chciałbym postrzelać na Antarktydzie lub między kangurami. Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A może ktoś ma podobny problem do mojego. Mianowicie evga precision nie wyświetla mi statystyk podczas gry. W innych grach jest OK Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 To jest jak z BF4 Brak wsparcia RivyTunerStatisticsOverlay dla aplikacji x64. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 to szkoda. Trzeba czekać na aktualizację w takim razie. Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 nie wiem co mnie bardziej rozczarowało, bf4, czy cod Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 czyli COD rozczarował? Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Moim zdaniem BF4 w SP a COD w MP. Chociaż w COD ta grafika mi spokoju nie daje ciągle ten archaiczny silnik który ma 10 lat. Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Przecież jest nowy silnik. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Takie sobie , pograłem teraz z godzinkę i nic mnie nie wciągneło. No może celowanie ze snajperki fajnie pokazane ale juz samo trafianie przeciwników tragiczne Singiel BF4 bardziej mi się podoba pod każdym wzgledem. Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 @2UP chyba jednak nie bardzo, nie dość, że gra wygląda jak poprzedniczki, to jeszcze wszędzie piszą, że to stary "dobry" IW engine (link i link), czyli zapewne ten ich "nowy" silnik, to po prostu przerobienie starego, coś jak z sceną z MW2, niby nowa gra, a scena prawie ta sama tylko lekko przerobiona. Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Czyli jesień 2013 zaliczam do nieudanych w branży gier do tej pory BF4 dno i klęska COD'a nie kupię przynajmniej na razie Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Niestety, dwa wielkie tytuły, dwa klopsy, te gry nie są złe z założenia, tylko po prostu w i jedną i w drugą nie da się teraz komfortowo grać, jak nie bugi, lagi, zwiechy, problemy z ramem, problemy z directem, to problemy z płynnością, gdyby te gry były genialne, cudowne, monumetalne i boskie to można by wybaczyć tyle lipy technicznej, ale że obie mają średni, przeciętny singiel, trwający po pare h, (4-6) do tego to samo co było wczesniej w multi, czyli zabugowane przeciętniaki, przy czym BF4 jakoś się broni grafiką i oprawą, to COD momentami jest żenujący, jak widzę rozmazaną teksturę na pojazdach żywcem wyjętą z roku 2005 to troszkę mi się śmiać chce Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a ja mam pytanko do was ludziska czy warto kupić tą grę dla multi? bo tak oglądam co chwile filmiki z yt i niby spoko ale widze ze to co było w mw3 a mw3 to była kicha.. singla grałem u kumpla i choć ma on dobrego pieca spokojnie spełniającego wymagania to czasami mu przycinało.. podobno gra jest źle zoptymalizowana i boje się że jak kupie to w multi będzie masakra a patcha pewnie nie zrobiąktóry to naprawi. tak samo było z Black Ops 1 gdzie multi był masakryczny mało fps a patche wychodziły i nic nie naprawiały. dlatego pytam ogarniętych w temacie czy warto kupować do multi? dobra zabawa? posiadam bf4 i gra genialnie działa na wysokich detalach z hbao choć mam ochotę na ghosta to zrażam się opiniami ze jest nudne w multi, źle zrobione masa błędów itd help Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) fakt że nowy COD gorzej działa niż BF-4, na tym samym komputerze w bf 4 ultra bez msaa stałe 60 klatek, ze sporadycznymi spadkami do 50, w COD max detale bez msaa, bardzo częste spadki 38-45-60 klatek Edytowane 7 Listopada 2013 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
dam111111 522 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No niestety gorzej wyglada a ma wieksze wymagania od bf4 Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Przecież ustawiasz wszystko na MAX i ma chodzić stale 60fps. A patrząc na twój konfig to powinno ci chodzić bez zająknięcia . Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) To warto kupowac? Edytowane 8 Listopada 2013 przez jareeecki Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Przecież ustawiasz wszystko na MAX i ma chodzić stale 60fps. A patrząc na twój konfig to powinno ci chodzić bez zająknięcia . No kolega dam wyżej i Ty to możecie sobie dać MAX i ma chodzić 60 fps, ale dam1 stwierdził obiektywnie fakt że cod ma wyższe wymagania niż BF4, bo nie jest was tylko dwóch na świecie z GTX-ami 680-780, tylko są ludzie którzy nie mogą sobie pozwolić na takie karty więc wypadało by wiedzieć że ta gra ma wyższe wymagania niż BF4, bo np ja na moim "marnym" 7870 max miałbym 35 klatek a nie 60 i gdybym wszedł na ten temat za poradą co brać, i kierowałbym się wymaganiami, to brałbym BF4 Edytowane 8 Listopada 2013 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts