Ladros 70 Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Odświeżam, haha! http://cdn.idigitaltimes.com/data/images/full/2013/02/15/5709-call-of-duty-modern-warfare-4.jpg http://www.modernwar.pl/images/stories/2013/call-of-duty-2013-teaser-poster.png Grę robi Neversoft - już to potwierdzili na swojej stronie, być może we współpracy z jakimś innym studiem. Ciekawy jest podpis na drugim plakacie (Get ready to back to basics?) Jak się nie mylę to znaczy (Czy jesteś gotów wrócić do podstaw?) chyba ;D Pierwszy plakat wyglądający trochę na fake, pokazuje futurystyczne klimaty (tak jak mw3), zaś ten drugi wg mnie przedstawia nawet przeszłość i śmiem twierdzić, że będziemy grać Pricem, a wydarzenia będą miały miejsce przed pierwszym MW. Ale wiadomo, ja tylko tak przypuszczam ;P Ekrany doczytywania w trybie multi to swoiste mini-gierki. Na przykład zjazd na linie z helikoptera czy szturmowanie budynku przez okna. A to ciekawe. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Czyli odgrzewanie kotleta, który był już odgrzewany kilka razy. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Rok temu bym się zgodził, ale w teraz to już to stwierdzenie można odstawić. Nowy silnik graficzny to już coś, co sprawia, że będzie jakaś świeżość. Premiera też na nextgeny, więc mam nadzieję, że grafika będzie mocna. Znowu robi infinity ward. Skoro to o duchach to pewno jakaś drużyna w tych maskach i działania po cichu. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Czyli ładniej ubrany kotlet. Grafika to nie wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 To twoje zdanie, ale i tak o nic nie oparte. Jedyne co wiadomo to, że będzie nowa grafika. Jak będzie oparte na CryEngine i zrobione przez twórców Battlefielda to nadal odgrzewany kotlet? btw. Na Youtube zniknęły łapki w dół dla tego zwiastuna. Activision ma dosyć hejtu? Cytuj Link to post Share on other sites
HudyBoy 15 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dla mnie ta seria skończyła się na Cod4 . Potem mw2 już słabszy ale dalej grywalny ( prócz tuby i one men army ) , następnie BO bardzo dobra część coda , następnie mw3 o którym nawet się nie wypowiadam i BO2 największe gó**o tego świata . Robertowi bowlingowi należą się gratulacje za spieprzenie serii . Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 To nie jego wina, tylko amerykańskich bachorów. Activision widzi, że jak wprowadza te wszystkie płatne dodatki, to nawet jak cały świat hejtuje, to i tak te bachory kupują i kasa leci, a nie będą sobie zawracać głowy hejtem. Cytuj Link to post Share on other sites
dareq1988 0 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 http://www.callofduty.com/ghosts/masks Czekam z niecierpliwością Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A ja nie. Nie ma na co. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dareq1988 0 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nowe call of duty ma być na nowym silniku graficznym. wiadomo że robią ją producenci modern warfare Modern warfare > black ops Cytuj Link to post Share on other sites
NIGHT39 4 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 ehhh i znowu lepiej będzie sie grało na konsoli Cytuj Link to post Share on other sites
Vetian 3 Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ehhh i znowu lepiej będzie sie grało na konsoli Czemu lepiej na konsoli ? Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A ja myśle że pociągną jeszcze na starym silniku kolejne odgrzewane kotlety z kolejnymi płatnymi dlc zawierającymi 4-5 mapek tylko i płatnymi skinami na broń oraz dodatkowymi slotami na uzbrojenie za kolejne 2dolary jak wielbiłem call of duty kiedyś tak dziś jestem zniesmaczony. Mam do siebie żal ze kupiłem black ops 2. Dopiero teraz z braku innych pozycji zaczynam w niego grać a zakupiłem te grę chyba tydzień po premierze Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Chyba nie ma sensu tworzyć tematu pod PC. Wymagania: Minimum System Requirements - OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit - CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better - RAM: 6 GB RAM - HDD: 50 GB HD space - Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better - Sound: DirectX Compatible Sound Card - DirectX: 11 - Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation. Recommended System Requirements - Video: NVIDIA GeForce GTX 780 http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/call-of-duty-ghosts/system-requirements Dzisiaj mamy prima aprilis czy jak? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Coś czuję, że po tym jak AMD skumało się z Dice, to teraz zieloni próbują opychać swoje karty przez CODa. "kup nową kartę bo Ci gra nie pójdzie, KUP!" Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mnie bawią te wymagania 50GB i GT780 do czego bo chyba nie do tak archaicznego silnika 2 Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja swoją karierę puki co zakończyłem na MW3. Oczywiście mówię o multi na PC bo tylko to się liczy dla mnie MW - bajka MW2- nie najgorzej- trochę osiągnąłem BO- tu dużo ludzi powie lipa (problemy z fps na słabych prockach). A dla mnie super. Max prestiż i w ogóle fajny klimat grania z ludźmi na tych samych serwerach, którzy cię znają po nicku. 90 % grania w s&d HC MW3- już do gdzieś widziałem, chociaż klasy ciekawsze. Pogrywam czasami ze znajomymi. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja myślałem że z tymi nieoficjalnymi wymaganiami to sobie jaja robią a widać że nie bo oficjalnym dużo nie brakuje http://www.gram.pl/news/2013/10/24/poznalismy-oficjalne-wymagania-sprzetowe-call-of-duty-ghosts.shtml Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Takie wymagania na taki silnik graficzny oO? To chyba żarty... Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To nie żarty. To Activision Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Wiecie rybki i pies dużo wymagają Cytuj Link to post Share on other sites
Fugens 20 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Te wymagania mnie dziwią. BF4 wygląda prawie fotorealistycznie, a ma mniejsze niż CoD które nie wygląda najlepiej. Jest różnica ale nie aż taka wielka. To znaczy wielka dla CoD mała dla pozostałych gier. PS. Co tam waży aż 50 GB? Tekstury w rozdzielczości 800x600 px? Cytuj Link to post Share on other sites
azbestor 16 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) @croshiify: Zobacz, co zrobiło CA z ichnim Warscape, przy okazji Rome2. Też wiekowy silnik, bo z Empire, a zarzyna ivy bridge. Edytowane 28 Października 2013 przez azbestor Cytuj Link to post Share on other sites
PanPiotrek 3 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Te wymagania mnie dziwią. BF4 wygląda prawie fotorealistycznie, a ma mniejsze niż CoD które nie wygląda najlepiej. Jest różnica ale nie aż taka wielka. To znaczy wielka dla CoD mała dla pozostałych gier. PS. Co tam waży aż 50 GB? Tekstury w rozdzielczości 800x600 px? Zapewne jakieś filmy, może muzyka. Sama gra raczej nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts