tomasz14 0 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam ostatnio coś takiego mi się wyświetliło i chciałem się spytać? (KOMPILACJA 2600.xpsp_sp3_gdr.090804-1435: Dodatek Service Pack 3) :help: Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam ostatnio coś takiego mi się wyświetliło i chciałem się spytać?O coś konkretnego ? zerknij do dziennika zdarzeń Sporadycznie wywala Ci taki komunikat, w jakiejś konkretnej sytuacji ?!... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Poczytaj http://www.forumpc.pl/index.php?showtop ... ntry856794 I pogoogluj nieco Cytuj Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kiedy Ci to wyskoczyło? Robiłeś coś na kompie w tym czasie, czy po prostu podczas siedzenia w windzie wywaliło Ci taki komunikat? Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Prawdopodobnie wszedłeś do trybu awaryjnego i tam masz to na samym pulpicie To po prostu informacja o posiadanym systemie Bo na błąd to całkiem nie wygląda... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts