ESKA 352 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 WItam serdecznie Potrzebuje go sformatować tylko czy da rade podłączyć go pod mojego kompa ? Moja płyta GIGABYTe P55-UD3 ... Dysk to : WESTERN DIGITAL WD2500 ! 250 GB Bardzo prosze o odpowiedz ... Cytuj Link to post Share on other sites
rap_r 650 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Oczywiście, że się da podłączyć. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Da sie bo to jest ATA nie SATA z tego co widze I musz wypiąć swoj stary i zamiast niego podłaczyć ten czy moge normalnie podłaczyc dodatkowo ten i mi sie pojawi dysk normalnie ? Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jak masz wejście Ata na płycie to podpinasz jako dodatkowy dysk. Cytuj Link to post Share on other sites
rap_r 650 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Da sie bo to jest ATA nie SATA z tego co widzeAle przecież autor tematu nie podał dokładnego modelu dysku. Sam też posiadam WD 2500... (250GB) i jest on na sata. A poza tym to płyta ma także ATA więc problemu nie ma. Po podłączeniu dysku można go sformatować nawet z poziomu Windowsa. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Okazało się że wejścia ma jak mój obecny dysk Sformatowałem normalnie po kolei prawym i formatuj Dzieki Panowie za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts