krystian291096 0 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) tak jak w temacie zależy mi na multimediach oraz na gps. Bardzo proszę o poradę!! EWENTUALNIE JESZCZE GALAXY ACE 2 Edytowane 31 Lipca 2012 przez krystian291096 Cytuj Link to post Share on other sites
artursw 11 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Moim zdaniem najlepszy bedzie sony xperia u co prawda rozwasz jeszcze xperia sola ma szerszy wyswietlacz a tez ciekawy wyglad, bierz androida jak chcesz multimedia a gps to na andku wszystko wrzucisz po trenery do nawigacji i innych zeczy, lg bardzo slaby procesor z ukladem graficznym htc radar jak dobrze kojarzę to na windows'ie tak jak nokia jest to system szybki ale ma narazie nie za duzo aplikacji i kilka zeczy ktore odstraszaja wg mnie. najlepszym wyborem bedzie sony . Pozdrawiam Artur Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ja uważam że biorąc pod uwagę całokształt najlepszy będzie Ace 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Szukaj xperii sola, bo ma slot kart sd, xperia u ma tylko 4gb pamięci co może być za mało Cytuj Link to post Share on other sites
filo301 272 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 bierz xperię! Cytuj Link to post Share on other sites
ziomek7 3 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja bym brał na twoim miejscu tą sony xperia u lub poszukałbym xperii sola. Cytuj Link to post Share on other sites
wojtt 4 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Z wyżej wymienionych skłaniałbym się ku HTC Radar. Xperia ma co prawda mocniejszy procesor ale zainstalowany na niej Ice Cream Sandwich to masakra. Natomiast Lumia to zabawa z totalnie skopaną aplikacją do transferowania plików z komputera na telefon.Wszystko zależy od twoich przezwyczajeń. Jeżeli wcześniej używałeś Androida to bierz Xperię w ciemno, jeżeli jest to twój pierwszy smartfon to HTC Radar będzie idealne. Tu masz porównania cen: http://www.nokaut.pl/telefony/smartfon-htc-radar.html http://www.nokaut.pl/telefony/smartfon-sony-xperia-u.html Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez wojtt Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Xperia U chyba Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jeśli 4gb wbudowanej pamięci ci wystarcza to xperia u będzie ok, inaczej nie ma sensu tego kupować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts