Skocz do zawartości

Problem z Kartą graficzną

Recommended Posts

Grzesiek dzięki za wskazówki. właśnie tym programem próbowałem to zrobić, jednak w pewnym momencie jest Stop! :) i nie mogę przejść do kolejnego etapu :help: Może Podpowiedz, jaką kartę kupić? oczywiście w rozsądnej cenie, Rockefeller to ja nie jestem;/ mam problemy np z Call Of Duty 4, idzie gra, a zaraz spowalnia i tnie się. Rzadko gram, ale czasem lobię sobie popykać :wariat:

Ajć wpadka :wariat: Dzięki za naświetlenie sytuacji - na to bym nie wpadł, mimo, że liczyć potrafię :rotfl: Ciekawe rozwiązanie :hahaha:

Autorowi polecam sprzedaż tematu, dopłatę naprawdę niewielką i zakup jakiegoś 1GB, choć to też malutko i ze 2GB by się przydały :) Bo zakup nowej grafiki chyba mija się z celem, gdy najpierw o nieco RAMu się nie zadba :hahaha:

Dobry procesor sam go miałem prze 3 lata :wariat: jaką masz jeszcze płytę główną ???

Pamięci hmmm nie ma co kombinować z dodawaniem 256 128 czy tam 512 sprzedaj to w cholerę i kupić porządne Geil Kingston HyperX albo Polskie GoodRam :hahaha: 800Mhz 2gb do tego grafikę jakąś :

Przedział 200- 300zł

Radeon 4670 HIS 512MB 2xDVI (PCI-E) IceQ Turbo 239zł

GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI (PCI-E) 249zł

300-400

GeForce with CUDA 9600 GT Asus 512MB 2x DVI (PCI-E) (DDR3) 329zł

Radeon 4770 HIS 512MB 2xDVI (PCI-E) 399zł <<< to polecam

400-500

GeForce with CUDA 9800 GT Gigabyte 512MB HDMI & DVI (PCI-E) OC Zalman 419zł

Radeon 4850 Sapphire 1GB HDMI&DVI (PCI-E) VAPOR-X LiteBOX 479zł <<< polecam

Dalej nie będę pisał raczej nikt normalny nie wyda na grafikę 1600zł :hahaha:

Ceny z komputronika więc na innych stronach na pewno te modele znajdziesz taniej :)

treposlaw gdzie , albo jak mam znaleźć właściwości zasilacza :help: nie jestem informatykiem, a jedynie samoukiem.

Faktoza, pamięć przydałaby się nieco większa, już o tym pomyślałem.

Grzesiek1010 jeśli chodzi płytę główną

http://img148.imageshack.us/img148/7794 ... 00x600.jpg

Karta graficzna do 300 zł wchodziłaby w grę. :hahaha:

Maksymalna szerokość obrazka może wynosić 750px.

19arek93 już po zabiegu :sciana:

koziro dla mnie to czary mary co Piszesz :wariat:

Dziękuję Panowie, za poświęcony czas i chęć pomocy, na pewno jeszcze zawrócę Wam głowę nie raz, licząc na pomoc. Dokupiłem 1GH pamięci i dokładam kartę lepszej jakości. Mój kolega od tych spraw szuka coś dla mnie. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.

19arek93, koziro takowy mam zasilacz, mam nadzieję, że coś tu Dojrzycie?

Koleś oferuje mi kartę w granicach 300zł, zapewniając,że mniej więcej większość gier pójdzie na Full Opcjach. Nie pamiętam tylko nazwy :(

http://img694.imageshack.us/img694/5807/dsc00104640x480.jpg

Koleś oferuje mi kartę w granicach 300zł, zapewniając,że mniej więcej większość gier pójdzie na Full Opcjach. Nie pamiętam tylko nazwy :P

Radeon HD4850? Najlepszy wybór jeśli chodzi o stosunek cena/jakość. 300zł za tą kartę to dobra cena o ile nie była ona "katowana" (tzn. mocno podkręcana) lub w jakiś inny sposób zaniedbana/zniszczona.

Co do zasilacza: powinien dać radę nawet z nową kartą graficzną (chociaż dobrze by było, abyś napisał jaki to model)