Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Prosiłbym o fachową opinię zestawu komputerowego, który głównie ma służyc mi do gier i neta. To jest mój maksymalny budżet, nie ma mowy o dokładaniu większych pieniędzy. Monitor mam taki - LG 19 cali 1280x1024. W przyszłości monitor, gdzieś za rok zamierzam wymienic na lepszego. Czy ten zestaw będzie dawał radę w grach takich jak BF3,GTA IV, Cod3 czy Skyrim? Grac bede chciał na High. Ważne jest tylko, żeby gra chodziła płynnie.

Lite-On DVDRW 24X SATA LabelTag box (iHAS524-T32)

Pamięć Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9 (GR1333D364L9/4G)

Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM (WD5000AAKX) OEM

Karta graficzna XFX Radeon HD6870 Dual Heatpipe 1GB DDR5 256BIT 2xDVI+HDMI+2xDisplayPort BOX (HD-687A-ZDFC)

Procesor Intel Core i3-2120 3.3GHz (BX80623I32120) BOX

Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit SP1 PL OEM

Płyta główna ASRock H61M/U3S3

Obudowa SilentiumPC Brutus 410 Pure Black AT X/SSD (BT-410)

Zasilacz Aerocool AEROPGSSTRIKE-X-500

Do zapłaty: 2618,00

Wszystko wejdzie do tej obudowy, będzie ze sobą współpracowało, zasilacz i płyta głowna dobrej marki?

Nie zamierzam robic OC.

Z góry dzięki. Pozdrawiam.

Właśnie patrzyłem na samym forum batterfielda i na innych, dostałem odpowiedź, że pogram sobie spokojnie na wysokich ustawieniach z 60fps... przy takiej rozdzielczości monitora

Edytowane przez Kam11

jak cos to ci bd mogl podac ci specyfikacje mojego pc kupionego 3 mis temy w morele za 2440 zl

moj pc;

i3 2120

gtx 560ti

msi b75ma-45

xfx 550w

silientum pc brutus 410

nagrywarka lite on

ramy kingston hype....(costam) 1600

segate 500 sata 3

Edytowane przez hukaluk