Skocz do zawartości

Czarny ekran podczas gry

Recommended Posts

Witam serdecznie,

Nie wiedziałem gdzie gdzie dokładnie opisać mój problem a, że akurat zdarzyło mi się podczas gry w BF3 odpiszę tutaj problem. Więc tak, konfiguracja komputera jak w sygnaturze. Podczas gry w BF3, po 15 min robi mi się czarny ekran i zostaje tylko reset. Temp w porządku, w biosie też ok. Choć chyba z dwa razy wyrzuciło mi plansze, że coś nie tak z napięciami... choć nic nie ruszałem. Chciałem zrobić zdjęcie lecz plansz się już nie pokazała a problem pozostał. Wcześniej błąd o napięciach pojawił się po podłączeniu dysku Seagate. Liczę na waszą pomoc.

Dodam, że świeżo postawiony system na SSD. Drugi dysk to stary Seagate Barracuda IV 250GB.

Witam. Zwróć uwagę jaki masz bios bo ja miałem jakiś z marca tego roku na swoim Gigabyte HD 7770 OC i miałem różne zawiechy zacięcia oraz wyrzucało mnie na pulpit w grach, zawieszał się nawet flash w firefoxie a na dodatek jak pozostawiłem bezczynnie kompa i wyłaczył się monitor to już się nie dało go obudzić, pozostawał reset. Od kiedy zainstalowłem najnowszy bios (F5) bodajrze z czerwca wszystkie bolaczki minęły.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...