Sony156 4965 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nie przejmuj się. Mnie tak na 350zł ******* jeden z najstarszych użytkowników forum DEMENTOR. A taki miły był na GG.... A tak obiecywał, że kasę odda....Dementor Cię ******* w powietrze na 350zł? Cytuj Link to post Share on other sites
Zwolas 81 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Miałem kiedyś podobną sytuację, tyle że ze steam. Sprzedałem konto, też chciałem być uprzejmy i podałem dane do konta, zanim zobaczyłem pieniądze. Po tygodniu zbywania przez kupca, napisałem do supportu steam, że dźwignęli mi konto. Tylko, że większość gier miałem pudełkowych z paragonami, więc wysłałem im skany i po 24h miałem konto z powrotem. Mam nauczkę, następnym razem nic nie podam zanim nie zobaczę kasy. Cytuj Link to post Share on other sites
AreoPL 18 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nie zapominajcie,że jeśli jest coś rozwalone po przysłaniu to i poczty może być wina. Kiedyś sprzedałem za około 2 tyś telewizor 37 cali.Wszystko cacy napisałem na paczce ''nie rzucać'',gdy tylko paczka doszła dostałem zdjęcie i negatyw,a na zdjęciu - rozje*any telewizor,pęknięcia w 3 miejscach,podpórka ułama.Cacy no normalnie cacy.A o to,że konto straciłeś to marne szanse,że ci policja pomoże . Zbyt mała wartość,gdyby już kiedyś kilka razy tak odrąbał to ci pomoże,a tak to nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Poniżej 250 zł kradzież w Polsce nie jest kradzieżą. Takie mamy "fajne" prawo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts