DeNeB 134 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Witam temat z gatunku informacyjnych,użytkownik Dzonzi w sposób chamski przywłaszczył sobie moje konto do BF-a 3. nie płacąc za nie.W dodatku non stop sobie ze mnie szydzi i pluje mi w twarz tekstami typu: Wysłano 05 lipiec 2012 - 13:28 Sorry, musiałem wyjechać na wieś na cały tydzień ;/ Wysłano 05 lipiec 2012 - 14:35 A masz już kupca ? pograłbym jeszcze troche ;/ Wysłano 10 lipiec 2012 - 06:00 Nie było mnie w chacie. Spoko, dziś koło południa Ci wyśle dane do konta, bo zaraz mam jazdy L'ką. to jak wróce to wyśle. Wysłano 10 lipiec 2012 - 18:40 Oj zaraz Ci oddam, nie bój żaby. Jeszcze sobie meczyk zagram.... Już tak Ci śpieszno ? Wysłano 11 lipiec 2012 - 11:04 Oj nic się nie bój. Pograłbym jeszcze troche ;/ Przecież jeszcze zdążysz sprzedać.... Wysłano 14 lipiec 2012 - 18:09 Spoko, nic się nie bój. Oddam Ci konto, tylko jeszcze troche przyexpie.... Wysłano wczoraj, 13:28 Sorry, dopiero przyjechałem. Odzyskałeś już konto ? Bo ja już hasła nie pamiętam albo zmieniłeś i nie wiem czy odzyskałeś czy zapomniałem, bo bym spróbował odzyskać i ci dam bo ja i tak już nie gram od dawna ;/ Wysłano wczoraj, 18:03 Na już Ci potrzebne ? ;/ Strasznie się wkurzyłem bo potrzebowałem pieniążków za to konto i nie mogę nic zrobić od 14czerwca ,oczywiście co chwilę prosiłem grzecznie o oddanie konta natychmiast. Radzę uważać,apeluje do administracji o bana dla tego dna społecznego ! Edytowane 23 Lipca 2012 przez DeNeB Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Co za zero ... To po co mu podawałeś hasło z drugiej strony Cytuj Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Chciałem być zwyczajnie uprzejmy,kasa miała być na 2 dzień,ale jak widać w Polsce większość ludzi to zwykłe śmiecie i nie wolno ufać nikomu,na żadną kwotę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Nie przejmuj się. Mnie tak na 350zł ******* jeden z najstarszych użytkowników forum DEMENTOR. A taki miły był na GG.... A tak obiecywał, że kasę odda.... Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 jednym słowem CH@! Cytuj Link to post Share on other sites
kosq83 189 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Przykro czytać o czymś takim. Ja miałem podobny problem ale w realu, tylko pieniądze były około 10krotnie większe w grze, poszedłem na komisariat, zadzwonił pan komisarz i się dogadaliśmy z nieuczciwym kupcem. Może spróbuj takie coś? Jak powinno się właściwie przeprowadzać taką sprzedaż? Przez oficjalną aukcję? Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mój kumpel dał się zrobić na 700zł na tablicy.. Nawet nie wiem czy to odzyskał.. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Wiecie co najbardziej boli ? Że byłem z nim w stałym kontakcie prywatnie przez kilka miesięcy. Dokonaliśmy kilku transakcji w obie strony z powodzeniem, więc nie miałem powodu aby mu nie ufać aż tu nagle kontakt po prostu się urwał. Z forum też znikł, albo jest tu, ale pod innym nickiem Zobaczcie, nawet temat założył z modowaniem moje budy, którą mu "sprzedałem". http://forum.benchmark.pl/topic/44368-antec-nine-hundred-modding/ Edytowane 23 Lipca 2012 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Po ujrzeniu tego tematu musiałeś się chyba porządnie wku.... Cytuj Link to post Share on other sites
Sakret 36 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mój kumpel dał się zrobić na 700zł na tablicy.. Nawet nie wiem czy to odzyskał.. tablica .. normalka. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wiecie co najbardziej boli ? Że byłem z nim w stałym kontakcie prywatnie przez kilka miesięcy. Dokonaliśmy kilku transakcji w obie strony z powodzeniem, więc nie miałem powodu aby mu nie ufać aż tu nagle kontakt po prostu się urwał. Z forum też znikł, albo jest tu, ale pod innym nickiem Zobaczcie, nawet temat założył z modowaniem moje budy, którą mu "sprzedałem". http://forum.benchma...undred-modding/ Nie znasz dni ani godziny, ale w sumie jesli goscik byl wczesniej ok to kazdy mysli aaa to bedzie ok, a jednak nie. Wiara coraz gorsza sie robi. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Po ujrzeniu tego tematu musiałeś się chyba porządnie wku.... Nie no to jeszcze było zanim mnie *******. Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Dementor z tego co wiem byl w szpitalu długi czas.. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Taaaa a rachunki miał uregulować do końca maja. Cholera wie czy ten jego pobyt w szpitalu to też nie kit. Fakt faktem, ostatnie logowanie na forum widzę ma 15 lipca więc skoro nie odzywa się do mnie od dobrych ponad dwóch miesięcy to ewidentnie świadczy o tym, że ******* mnie z premedytacją. Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Czemu nie zgłosisz na policje ? Swoja droga mój ojciec tez kasę pożyczył koledze na wyjazd w delegacje, chłop sie nie odzywał 3 i pół miecha, jak ojciec poszedł na Policje to dopiero wtedy wyszło co i jak, okazało sie ze ten kolega miał ciezki wypadek samochodowy i dla tego sie nie odzywał .. Moze warto poczekać lub inaczej rozwiązać problem. Bo w przypadku Autora tematu przekręt jest ewidentny ale duzo tez mniejsza kwota 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 nie mam pytań a nie wiesz skąd On jest?Już pal licho tą flotę ale za takie sk--------two rozwalił bym mu łeb. Cytuj Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 effendi360 Z tym Demetorem to rzeczywiście nie musi być tak oczywiste,zgłaszaj sprawę na policję i tyle,szczególnie iż dokonywałeś z nim transakcji ,masz prawdziwe dane itp. PS.nie włamał mu się ktoś czasem na konto? Wracając do mojej sprawy,czy orientuje się ktoś co może w tej sprawie zrobić EA jak tam zadzwonię,czy jest jakaś procedura weryfikacyjna? Cytuj Link to post Share on other sites
Sakret 36 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a nie masz do niego fona jak mówisz że prywatnie to się kontaktowaliście? Cytuj Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 DeneB, o odzyskaniu konta razej nie myśl. Policja nic z tym nie zrobi a te ścierwo Ci konta nie odda. Nauczka, któa powinna być oczywista, by nie zawierać kontaktów przez internet i nie dokonywać transakcji z osobami prywatnymi. Każdy się na tym przejechał. Najlepiej przez allegro ze sklepu. Miałem kiedyś taką sytuacje, kiilka lat temu, że kupiłem od osoby prywatnej na allegro, ok 2 tys pozytywnych komentarzy 100%, rzekomo prawnik, kupiłem od niego iPhone bodajże 3GS nowy, za ok 1900 zł. Wszystko sprawnie kulturalnie, aż przychodzi moment odbioru telefonu. Przyszedł kurier, odebrałem paczke. Rozpakowywuje - zamknięte fabrycznie, a tam wręcz poszarpany od rys iPhone z lekko pękniętym ekranem. Myślałęm, że szlak mnie trafi. Od razu pisze do niego i wysyłam zdjęcie, że to są chyba jakieś zarty domagam się zwrotu pieniędzy. Pan odpisał, że owe zarysowania/pęknięcie ekranu zrobiłem ja - przesyłka była ubezpieczona I zagroził mi sprawą w sądzie. Odpuściłem, na szczęście szybko znalazłęm kupca (poniekąd się tym zajmuję), spotkałem się z gościem osobiście, Pan obejrzał telefon i zakupił ode mnie za bodajże 1400 zł. 500 zł straciłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Machim 66 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Powiem wam tylko tyle, KU*ESTWO SIĘ SZERZY! Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wiem, że offtop, ale z tym Dementorem to jest jakaś... dziwna akcja Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Co Ty nie powiesz... Cytuj Link to post Share on other sites
sonek231 73 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Bo nie powinniście nikomu latwo wierzyć urodziliście sie wczoraj czy jak. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Kurde, dawno temu wysyłało się ludziom, których się kompletnie nie znało kasety i dyskietki całkowicie na gębę i nikomu nie przyszło do głowy, żeby takie wałki robić Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Silver Fox paczka ubezpieczona kwota nie mała i nie otworzyłes w obecności kuriera ? Do kogo pretensja najlepiej samemu do siebie za głupote Jest tyle mozliwości zabezpieczenia sie przed wałkiem i takie niby obrotniaki na forum a dają się kręcić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts