Clark K. 34 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 @MiK86 Baccano! widziałeś? Jeżeli nie, to sprawdź. Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Poleci ktoś lekkie anime akcji. Coś pokroju Alchemika, Claymore, Trigun, Cowboy Bebop etc. . . Eureka seven też od bones jak full metal, grisaia - pierwszy sezon momentami nie jest zbyt fajny ale ma też zdecydowanie dobre momenty, a od filmu (pomiędzy 1, a 2 sezonem jest film albo raczej długi odcinek specjalny) jest już na prawde dobre, a 2 sezon wymiata Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 i jak? widzieli nowego Berserka? ktoś poprzednią adaptację oglądał i jest w stanie powiedzieć jak pierwszy odcinek "nowej" serii ma się do fabuły? Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 (edytowane) Z nowości to obejrzałem RElife btw sały sezon w mniej niż 24h od premiery LoL... świetna seria i oby był 2nd sezon Mocno reklamowany na crynchyroll Orange, trochę art style nie w moim guście ale może być ciekawe Rewrite od Key więc musi być dobre po pierwszym odcinku to jedynie co mogę powiedzieć to nie spodziewałem się potworów itd trochę nie w stylu Key, mam nadzieję, że nie zrobią błędu jak z Angel Beats i Charlotte i będzie więcej epi bo w 12 to strasznie słabo im wychodziło :3Coś w tym sezonie moda na tytuły zaczynające się od RE XDCrunchyroll zapowiedział dubbing Umaru! ciekawe czy z dubem będzie jeszcze śmieszniejsze - coś czuję, że ta seria może jednak na tym stracić Edytowane 3 Lipca 2016 przez bololabich Cytuj Link to post Share on other sites
Kiciuk 45 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) 15 Ep-ek RE:Zero niszczy, polecam. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Kiciuk Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Ja obecnie lecę Berserka mangę i anime. Żałuję że wcześniej się za to nie zabrałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Clark K. 34 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Taka ciekawostka dropsa: Microsoft rozdaje pierwsze 39 odcinków Dragon Ball Z w HD za darmo. Chcą promować sklep rozdając animce https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/dragon-ball-z/season-1-hd/8d6kgwzlcsk9/0003 Ja obecnie lecę Berserka mangę i anime. Żałuję że wcześniej się za to nie zabrałem. Nie martw się, masz sporo czasu by nadgonić serię. Ba, pewnie zdołasz ją przeczytać od deski do deski ze dwa razy zanim wyjdzie nowy rozdział Edytowane 12 Lipca 2016 przez Clark K. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Podobno ten nowy Berserk (anime) jest strasznie słaby, jeszcze nie oglądałem ale takie są opinie fanów. Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Opinie opiniami.... może często mają racje ale często gnioty dostają wysokie noty, a fajne serie są nieznane albo nisko oceniane moja zasada to zobaczyć samemu, a później oceniać Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Zobaczyć to i tak zobaczę bo jak już się za coś zabieram to oglądam/czytam wszystko niezależnie czy dobre czy złe Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Ja jestem ciekaw jak wypadnie rewrite i planetarian i trochę się dziwię dlaczego o planetarian jest tak cicho O.o jedynie o nim pisało samo key na swoim fanpage. Jak seria od Key może przejść bez echa ale też dziwnie, że jednocześnie 2 serie zrobili O.o No Game No Life No 2nd season Cytuj Link to post Share on other sites
JajolMajk 0 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Ostatnio zacząłem oglądać anime i na początek wciągnęło mnie Utawarerumono fabuła się rozkręca z każdym odcinkiem, narazie jestem w trakcie oglądania Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) http://kissanime.to/Anime/Utawarerumono http://kissanime.to/Anime/Utawarerumono-Itsuwari-no-Kamen Ostatnio zacząłem oglądać anime i na początek wciągnęło mnie Utawarerumono fabuła się rozkręca z każdym odcinkiem, narazie jestem w trakcie oglądania mam nadzieję, że nie przeskoczyłeś serii, bo historia zacna Edytowane 18 Lipca 2016 przez NieTrafiam Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 to jest najgorsze zacząć od 2 sezonu nie mając o tym pojęcia nie znam tej serii ale fajna komedia new game jest obecnie 2 odcinek Cytuj Link to post Share on other sites
meo_pl 17 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Dla lubiących piłkę nożną Kapitana Tsubasę polecam Whistle! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts